NENAD PERUNIČIĆ NASRNUO NA PROTIVNIKA: Reagujem samo na psovke, izvinjavam se
Foto: Rkcrvenazvezda.rs

Igrač-trener Crvene zvezde izgubio kontrolu

NENAD PERUNIČIĆ NASRNUO NA PROTIVNIKA: Reagujem samo na psovke, izvinjavam se

Ostali sportovi -
Legendarni rukometaš krenuo u obračun sa igračem Planike, kome je ne tako davno bio trener

Trener i rukometaš Crvene zvezde Nenad Peruničić nasrnuo je na Vladimira Tomića, igrača Planike, tokom utakmice plej-auta srpske Superlige.

Tomić je opsovao legendarnog rukometaša, koji je impulsivno odreagovao i krenuo da se obračuna sa igračem, kome je bio trener u vreme dok je ovaj nosio dres Crvene zvezde.

Ostali rukometaši, sudije Savić i Radulović, kao i kontrolor Fabijan brzo su reagovali, razdvojili zaraćene strane i sprečili incident većih razmera.

"Imam probleme u ekipi. Da li sam na terenu bio grublji prema protivniku ili nisam, ne znam, ali svakako nije razlog za psovke. Inače, samo na to i reagujem. Krivo mi je zbog reakcije, jer to nije moj nivo", rekao je Nenad Peruničić, koji će prvog maja proslaviri 44. rođendan.

"Terminator", kako su Peruničića zvali u vreme kada je važio za nemilosrdnog golgetera, izvinio se zbog svog postupka.

"Ne bih rekao da me isprovocirao, ali bila je ružna psovka. Nije mi bila namera da reagujem, ali to je nepoštovanje pri obraćanju. Nije problem da mi neko fizički vrati na terenu, ali ovo nema veze sa sportom. Moja reakcija nije bila na nivou, izvinjavam se ljudima koji poznaju sport, zaista. Nije mi bila namera da se sa nekim jurim po terenu", dodao je Nenad Peruničić.

Crvena zvezda je savladala Planiku 32:28 u četvrtom kolu plej-auta, što joj je prva pobeda u doigravanju za opstanak. Crveno-beli vode na tabeli sa 19 bodova, dok je Planika na pretposlednjem, petom mestu sa 15 bodova.

(Kurirsport/Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track