OČEKUJE PRINOVU: Vladimir Kličko će uskoro postati otac
Foto: Reuters

Ukrajinac čeka ćerkicu

OČEKUJE PRINOVU: Vladimir Kličko će uskoro postati otac

Ostali sportovi -
Vladimir Kličko je aktuelni prvak u WBC kategoriji, a zajedno sa starijim bratom Vitalijem drži tri od četiri najveća svetska naslova u teškoj kategoriji

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko uskoro će postati otac, objavila je njegova verenica Hejden Penetijeri. Poznata 25-godišnja glumica saopštila je da je uzbuđenja jer će za koji dan postati majka.

"Vladimir i ja smo veoma uzbuđeni što ćemo dobiti prvu ćerku. Osećam da znam mnogo o tome kako da obrazujem dete da postane jaka žena. I sama sam takva, pa mislim da će me moja ćerka voleti. Osećam da sam rođena da budem majka. Materinstvo je najlepša i najuzbudljivija stvar", rekla je glumica koja se proslavila u čuvenom serijalu "Nešvil".

Vladimir Kličko je aktuelni prvak u WBC kategoriji, a zajedno sa starijim bratom Vitalijem drži tri od četiri najveća svetska naslova u teškoj kategoriji.

Kličko bi 15. novembra trebao da boksuje protiv Bugarina Kubrata Puleva u Hamburgu u odbrani titule. Taj meč je odložen za dva meseca pošto je Kličko početkom septembra pokidao biceps.

Hejden Penetijeri, Foto: Tviter
Hejden Penetijeri, Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track