OPROŠTAJ ZLATNIH DELFINA: Spreman spektakl za Gocića i Nikića!
Foto: Filip Plavčić

Večeras na Tašu poslednji ples „delfina“

OPROŠTAJ ZLATNIH DELFINA: Spreman spektakl za Gocića i Nikića!

Ostali sportovi -

Trofejni vaterpolisti u 18 časova se utakmicom protiv tima sveta na Tašmajdanu opraštaju od reprezentacije

Vaterpolo meč između Srbije i tima sveta koji će danas (18.00) biti odigran na Tašmajdanu poslednja je prilika da u reprezentaciji vidimo Živka Gocića i Slobodana Nikića.- Momci su takav oproštaj zaslužili jer su to pre svega čestiti ljudi, a zatim i veliki igrači. Njihove medalje sve govore, Slobodan Nikić je najtrofejniji igrač Srbije i svetskog vaterpola - rekao je predsednik VSS Milorad Krivokapić i dodao:- Znate svi da besplatnih ulaznica nema i da kompletan prihod ide u korist obolelog Andreje Petrovića. To nije prvi put da je humana strana sastavni deo naših aktivnosti.

Krivokapić je naglasio i da odziv igrača za tim sveta najbolje pokazuje ko su i šta su Gocić i Nikić:- Ne treba zaboraviti da će među gostima biti igrači iz inostranstva koji dan kasnije imaju svoje Badnje veče. I to nešto govori.Selektor Dejan Savić u svom stilu je najavio današnji događaj.- Sve je to lepo, ali videću lice predsednika kada na pripreme 1. juna pozovem Gocića i Nikića. Šalim se, nije samo vaterpolo imao sjajnu godinu, kompletan srpski sport može da se ponosi ostvarenjima. Pored rezultata seniora, ne zaboravimo da su juniori prvaci Evrope.

TIM SVETAMiloš Šćepanović, Predrag Jokić, Aleksandar Ivović (Crna Gora), Slobodan Soro, Marko Avramović, Marko Ćuk (Srbija), Paolo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš i Danijel Varga, Gabor Kiš, Norbert Madaraš (Mađarska), Hristos Afrudakis (Grčka), Giljermo Molina (Španija) i Luka Seman (Slovačka). Trener: Vjekoslav Kobešćak

Dejan SavićSIGURAN SAM DA ĆETE UŽIVATIUtakmica nema rezultatski imperativ, biće lepih poteza i siguran sam da će pune tribine Tašmajdana uživati. Na kraju, ne zaboravimo humanitarni deo priče, treba da vidimo kako živimo, kome je sve potrebna pomoć. Bilo je tako i 2014, kada je čitava Srbija bila jedinstvena u danima poplava. Sportisti uvek moraju da daju svoj doprinos.

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track