PRETUČEN NA ULICI: Rukometaš Topličanina zadobio teške povrede zbog kojih mora da prekine karijeru
Foto: Fejsbuk

Zla sudbina

PRETUČEN NA ULICI: Rukometaš Topličanina zadobio teške povrede zbog kojih mora da prekine karijeru

Ostali sportovi -
Jednog od najboljih igrača ovog kluba presrela i pretukla grupa mladića nanevši mu povrede po celom telu

Rukometaš Topličanina iz Prokuplja Nikola Nikolić (24) zadobio je teške povrede kada su ga na ulici brutalno pretukli sugrađani B. V. i M. J. Nikola je zbog povede ruke operisan i najverovatnije više neće moći da se bavi rukometom.

Nasilnici su uhapšeni i protiv njih je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju pokrenut krivični postupak.

"Bio sam u kafiću kada se grupa mladića pogurala sa mojim drugom. Pre toga nisam poznavao te momke, ali sam pokušao da smirim situaciju kada me je jedan od njih udario. Obezbeđenje u kafiću ih je isteralo. Ubrzo posle toga sam krenuo kući, ali kada sam izašao iz kafića, sačekala me je grupa mladića. Nisam ih primetio i opet sam dobio udarac u glavu. Kako sam pokušao da se povučem nazad, sapleo sam se na radnika obezbeđenja i pocepao mu majicu, a on je počeo da viče i da me gura dalje od ulaznih vrata. Uspaničio sam se i počeo da trčim. U tom trenutku su me sustigli, oborili sa leđa na zemlju, a onda udarali" - ispričao je svoju priču Nikola, rukometaš i apsolvent na Fakultetu za fizičku kulturu.

Nikola je završio u bolnici, a pored hematoma po celom telu, zadobio je i prelom ruke, imao operaciju, a lekari nisu sigurni da li će moći da nastavi da trenira rukomet, iako je prvotimac Rukometnog kluba "Topličanin“.

(Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track