Proglašeni novi nacionalni prvaci u odbojci na pesku

Proglašeni novi nacionalni prvaci u odbojci na pesku

Ostali sportovi -
Spektakularna završnica osme Vip Beach Masters sezone
1 / 5

Beograd, 29. avgust 2015. godine – Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2015, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile, završeno je serijom vrhunskih mečeva na finalnom turniru u Beogradu, na Adi Ciganliji. Maestralna igra omogućila je parovima Marija Milošević/Milena Matić i Stefan Basta/Lazar Kolarićda osvoje titule nacionalnih prvaka. U skladu sa prestižnom titulom, pobednici ovogodišnjeg Vip Beach Masters prvenstva osvojili su i LG G4 smart telefon, zvanični uređaj takmičenja.

Vanja Grbić sa polaznicima VBM školice odbojke
Vanja Grbić sa polaznicima VBM školice odbojke

Žustra borba za titulu nacionalnog prvaka
Žustra borba za titulu nacionalnog prvaka

Do pehara u kategoriji momaka, Stefan Basta i Lazar Kolarićstigli su pobedom nad Nemanjom Vidićem i Miljanom Kikovićemrezultatom 2:1 (po setovima 21:17, 21:16), dok je treće mesto pripalo Damjanu Pušonjiću i Srđanu Medanu koji su bili bolji od Marka Galeševa i Raška Jovanovićai bronzu osvojili rezultatom 2:1 (po setovima 21:19, 19:21, 18:16). U ženskoj kategoriji, Marija Milošević i Milena Matićsavladale su Ninu Škarić i Aleksandru Aleksić rezultatom 2:1 (po setovima 21:12, 17:21, 15:9). Bronza je pripala EkatariniFilini i Tatjani Krasilnikovi, koje su bile jače od Isidore Egić i Nataše Ševarikerezultatom 2:1 (po setovima 21:17, 16:21, 15:13).

Stefan Basta i Lazar Kolarić, nacionalni prvaci u odbojci na pesku VBM 2015.
Stefan Basta i Lazar Kolarić, nacionalni prvaci u odbojci na pesku VBM 2015.

Ove Vip Beach Masters sezone, u uzbudljivim mečevima su, osim beogradske publike, imali priliku da uživaju i navijači u Velikom Gradištu, Kraljevu, Baču, Čajetini, Novom Sadu, Šapcu, Zrenjaninu i Somboru. U svim ovim gradovima, organizatori su se postarali da i najmlađi posetioci turnira takođe dobiju šansu da se oprobaju u odbojci na pesku – mališani su u okviruVip Beach Masters škole odbojke, koju petu godinu zaredom vodi naš proslavljeni odbojkaš i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vanja Grbić,učili tehnike i osnovebičvoleja. Kroz Vanjinu školicu je ove sezone prošlo je preko 2.000dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina, dok se više od 10.000 njih družilo sa Vanjom od pokretanjaove škole.

Dejan Turk, CEO Vip mobile uručuje medalje
Dejan Turk, CEO Vip mobile uručuje medalje

Marija Milošević i Milena Matić, nacionalne prvakinje u odbojci na pesku VBM 2015.
Marija Milošević i Milena Matić, nacionalne prvakinje u odbojci na pesku VBM 2015.

Veliko interesovanje izazvala je i Biznis liga, koja je organizovana za poslovne partnere kompanije Vip mobile, ali i sponzore turnira. Rekordna 24 tima nadmetala su se za vredne nagrade, među kojima su i: Executive Group, Leo Burnett, LGi mnogi drugi.Ovaj značajan sportski događaj podržali su LG, Wiener Stadtische, Da Capo, Nectar, Ada Ciganlija, kao i lokalne samouprave u kojima se turniri održavaju, dok su medijsku podršku pružili RTS, Sportski Žurnal, Gloria, Hej! i TDI radio.

Dodatno:O VipuU novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 878,6 miliona evra. Na kraju juna 2015. godine, Vip je imao više od 2,1 miliona aktivnih korisnika uz 22,4% tržišnog učešća i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.Kontakt:Tijana Stanković, Senior Account Executive, Executive Group Telefon: +381 60 70 71 040, E-mail: tijana_stankovic@eg.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track