PRVENSTVO NA VISOKOM NIVOU: Održana sednica Organizacionog odbora EP u vaterpolu

Vaterpolisti ponos Srbije

PRVENSTVO NA VISOKOM NIVOU: Održana sednica Organizacionog odbora EP u vaterpolu

Ostali sportovi -
Predsednik Vaterpolo Saveza Srbije Milorad Krivokapić je ukazao da je neohodno pribaviti novac koji nedostaje i dodao da bi taj problem bio rešen ukoliko bi se priključilo još najmanje devet sponzora

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić održao je drugu sednicu Organizacionog odbora Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016. na kojoj je istakao da je postignuta saglasnost oko toga da Evropsko prvenstvo u vaterpolu bude održano na visokom nivou.

„Naši zlatni vaterpolisti su ponos Srbije i uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, moramo učiniti maksimalne napore da Beograd i Srbiju prikažemo u najboljem svetlu“, izjavio je Nikolić.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je izvestio Organizacioni odbor da je postignut dogovor za nabavku montažno demontažnog bazena za prvenstvo, koji će posle takmičenja biti ustupljen Vrnjačkoj Banji za formiranje nacionalnog vaterpolo trenažnog centra.

Na sednici je usvojen Izveštaj predsednika Izvršnog odobra EP u Veterpolu 2016. Sednici su prisustvovali i ministar odbrane Bratislav Gašić, gradski sekretar za sport Slavko Gak, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, direktor Telekoma Srbije Predrag Ćulibrk, direktor Beogradske Arene Đorđe Milutinović, direktor Laste Bojan Bojanić, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track