SAHRANJEN NENAD MANOJLOVIĆ: Oproštaj uz pesmu "Zaustavite Dunav"
Foto: Nemanja Pančić

Dejan Savić rasplakao sve iskrenim govorom

SAHRANJEN NENAD MANOJLOVIĆ: Oproštaj uz pesmu "Zaustavite Dunav"

Ostali sportovi -
Porodica, prijatelji i mnogobrojni poštovaoci oprostili se juče od legende našeg vaterpola Nenada Manojlovića
1 / 5 Foto: Nemanja Pančić

Zaustavite Dunav i kazaljke stare... prekinuli su zvuci limenog orkestra jezivu tišinu koja je parala dušu na Novom bežanijskom groblju. Poslednji put supruga Negica, ćerka Maja, sin Uroš, porodica, prijatelji i mnogobrojni poštovaoci oprostili su se od vaterpolo legende Nenada Manojlovića. Prethodno su se sa voljenim Nenom pozdravili saradnici iz sjajne i uspesima ispunjene karijere na komemorativnom skupu u Skuptšini grada.

U ime SD Partizan govor je održao generalni sekretar Milan Obućina, u ime Vaterpolo kluba predsednik Aleksandar Šoštar, a u ime igrača koje je Nena "napravio" aktuelni selektor Srbije Dejan Savić.

Prisećajući se početka i prvog susreta sa Manojlovićem i anegdota iz dugogodišnje saradnje, Savić je podsetio na "rastanak" iz 1998. kada je odlazio iz Partizana.- Zagrlio me i rekao: "Došlo je vreme za rastanak". I evo sada je vreme za rastanak, ali bez zagrljaja - kroz suze je ispričao Savić, a zatim dodao kako je sa svojim nekadašnjim saigračima dan ranije popio piće Neni "za dušu".

- A mi smo mu bar 20 odsto te duše uzeli - rasplakao je Savić sve prisutne....

I stao je Dunav, bar na trenutak, da i on u svoj svojoj veličini poslednji put pozdravi Nenada Manojlovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track