Savić: Svima smo se popeli na glavu! Biće igara van bazena
Foto: Fonet

Upozorenje

Savić: Svima smo se popeli na glavu! Biće igara van bazena

Ostali sportovi -
Na nama je da ostanemo mirni i preskačemo stepenik po stepenik, kazao je selektor vaterpolista

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas u Beogradu da su njegovi izabranici pre svega zahvaljujući sjajnoj atmosferi u timu uspeli da dođu do velikog uspeha i osvoje titulu prvaka sveta.Zlatne srpske vaterpoliste na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao je vodeni luk, svečani pozdrav koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama, kada se ukazuje najviša počast.

"Zahvaljujem igračima, stručnom štabu i nacionalnom savezu. Svi su odradili svoje uloge, imali smo zacrtane ciljeve koje smo ostvarili. Otišli smo bez pritiska na šampionat, ali sa željom za medaljom, pa je zato ovo još veći uspeh. Mislim da smo se popeli i na krov sveta i na "na glavu" svima u svetu vaterpola. Ovi momci su neverovatan kolektiv, imaju sjajnu atmosferu i iz svake situacije uspeju da izvuku maksimum", kazao je Savić na konferenciji za medije.

Savić je zatim napomenuo da mnoge reprezentacije počinju "da se žale" na igru Srbije, ali da državna selekcija treba da ostane mirna i da ide korak po korak.

"Jednostavno, mislim da je to već ono što sam pričao i posle završnog turnira Svetske lige u Bergamu. Određeni treneri drugih reprezentacija već su počeli da vrše pritisak na sudije zbog nekih naših igrača, tako da sam siguran da će biti i raznih igara "izvan bazena". Na nama je da ostanemo mirni i preskačemo stepenik po stepenik. Sledi nam Evropsko prvenstvo pre glavnog cilja, a to su svakako Olimpijske igre", zaključio je Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track