Sport za sve za zdrave ljude
Foto: Kurir Sport

Sutomore Međunarodni festival po 24. put

Sport za sve za zdrave ljude

Ostali sportovi -
U okviru takmičarskog programa Let festa, rekreativci će se nadmetati u: malom fudbalu, basketu, odbojci, odbojci na pesku, stonom tenisu, streljaštvu, šahu, pikadu, nadvlačenju konopca, triatlonu na vodi, badmintonu, narodnom višeboju i nogo tenisu u više starosnih kategorija

Otvoreni letnji festival ove godine će biti organiizovan po 24. put, a domaćin će biti Sutomore od 17 - 21. septembra.

Predsednik Asocijacije sporta za sve Velizar Đerić, organizatora festivala, nestrpljivo očekuje novu stranicu istorije ovog tradicionalnog događaja.

- Festival je postao prepoznatljiva manifestacija i pečat je odlične saradnje u regionu. Biće međunarodnog karaktera, a pored Srbije i Crne Gore učestovovaće i Bugarska, Rumunija, Makedonija, Albanija i predstavnici ostalih država iz okruženja. U okviru takmičarskog programa Let festa, rekreativci će se nadmetati u: malom fudbalu, basketu, odbojci, odbojci na pesku, stonom tenisu, streljaštvu, šahu, pikadu, nadvlačenju konopca, triatlonu na vodi, badmintonu, narodnom višeboju i nogo tenisu u više starosnih kategorija - kaže Đerić i dodaje da je program kvalitetan i veoma širokog spektra.

- Organizovaćemo i sportsko-rekreativno-medicinska takmičenja na svakodnevnom i celodnevnom nivou, brojne stručne tribine i radićemo na još boljem pozicioniranju sporta za sve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track