SPORTSKI IZAZOV: Srpski olimpijci pomažu u duelu Vrnjačke Banje i Trstenika
Foto: OKS

Da vidimo ko je bolji

SPORTSKI IZAZOV: Srpski olimpijci pomažu u duelu Vrnjačke Banje i Trstenika

Ostali sportovi -

Trstenik i Vrnjačka Banja odmeriće snage u tradicionalnom takmičenju, uz strelca Milutina Stefanovića i kajakaša Marka Tomićevića

Trstenik i Vrnjačka Banja sutra će od 12 do 15 časova biti poprište „ljutih borbi“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije. Sada već tradicionalni, treći po redu Sportski izazov okupiće žitelje ova dva mesta, a pomoć će im pružiti naši olimpijci - strelac Milutin Stefanović (kapiten Trstenika) i srebrni iz Rio de Žaneira, kajakaš Marko Tomićević, kao kapiten Vrnjačke Banje.

Kapiten Trstenika... Stefanović
Kapiten Trstenika... Stefanović

Ideja je da dva grada privuku što veći broj žitelja da se bave rekreacijom kroz različite sportske aktivnosti, a pobedu će odneti onaj koji procentualno bude imao više rekreiranih ljudi na Sportskom izazovu. Jasna je želja Olimpijskog komiteta da građani Srbije svakodnevno vode računa o zdravlju kroz razne sportske aktivnosti.

Kapiten Banje... Tomićević
Kapiten Banje... Tomićević

Učestvovanje u Sportskom izazovu podrazumeva uključenje u bilo koji sport, igru i fizičku aktivnost koja će tog dana biti organizovana u trajanju od najmanje 15 minuta. Svi učesnici koji odvežbaju minimum 15 minuta dobijaju jedinstveno dizajniranu nalepnicu sa brojem koja automatski donosi jedan poen gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track