SRBI U ENDURANS KUPU: Mladen Lalušić i Uroš Brkić obećali da će naša trobojka sijati!
Foto: Kurir

Prvi testovi

SRBI U ENDURANS KUPU: Mladen Lalušić i Uroš Brkić obećali da će naša trobojka sijati!

Ostali sportovi -
Srpski tim u sastavu Mladen Lalušić - Uroš Brkić danas je prvi put imao priliku da proba automobil

Prvo testiranje ove godine za Lein racing team održano je u sredu na stazi Slovakia ring u Slovačkoj. Srpski tim u sastavu Mladen Lalušić - Uroš Brkić danas je prvi put imao priliku da testira automobil "reno klio" sa kojim će nastupati u Endurance šampionatu centralne Evrope (trke izdržljivosti) ove godine.Mladen Lalušić kaže da je tokom prvih vožnji "skidao" sekunde.

- Današnji test je za mene protekao odlično, svakim sledećim izlaskom na stazu bitno sam spuštao vreme po krugu. Za mene ovaj test ima dvostruki značaj jer sam ujedno sa mojim timom testirao za "seat leon eurokup", kao i "reno klio" za Endurance šampionat centralne Evrope koje ću ove godine voziti na ovoj stazi sa Urošem Brkićem - rekao je Lalušić.Uroš Brkić s nestrpljenjem očekuje prve trke.

- Prvi put sam imao prilike da testiram na ovoj stazi koja je izuzetno brza i tehnički zahtevna. Nakon prvog testa mogu da kažem da je osećaj u automobilu fenomenalan i da očekujem pravo trkanje ove sezone u okviru Klio Endurans šampionata centralne Evrope. Mladen i ja ćemo se truditi da boje srpske zastave zasijaju u najboljem svetlu. S nestrpljenjem očekujem dalje aktivnosti kojima ćemo se baviti u bliskoj budućnosti i želim da se zahvalim svim ljudima koji učestvuju u ovom ambicioznom projektu - izjavio je Uroš Brkić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track