SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Za vikend međunarodni turnir u sinhronom plivanju u Beogradu
Foto: Nebojša Mandić

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Za vikend međunarodni turnir u sinhronom plivanju u Beogradu

Ostali sportovi -

Međunarodni turnir u u sinhronom plivanju "Synchro open Stari grad 2016" biće održan u subotu i nedelju, 19. i 20. novembra, na bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović.

Organizator takmičenja je KUSP "25. maj" u saradnji sa Savezom za sinhrono plivanje Srbije i Savezom za sinhrono plivanje Beograda.Svečano otvaranje i defile učesnika održaće se u subotu, 19. novembra, sa početkom u 16 časova, a proglašenje pobednika i zatvaranje takmičenja u nedelju 20. novembra u 13 sati.

Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda doprineo je u značajnoj meri realizaciji obezbeđivanjem neophodnih sredstava za finansiranje.

Učešće je potvrdilo blizu 150 takmičarki uzrasne kategorije kadeti, juniori i seniorke u disciplinama solo, dubl, tim i kombinacija iz klubova "Zagrebacki sinkro klub" iz Hrvatske, "Nova Sofia" iz Bugarske, "Meduza 21 Se" iz Mađarske, kao i naših klubova "Sirene" iz Niša, "TENT" iz Obrenovca, "11. april" Beograd, "Novi Beograd", "Delfin" Beograd, "Vračar" Beograd, "Tašmajdan" Beograd, "Banjica" Beograd i domaćin​​​​​​​​​​​​​​​​​​ "25. maj" iz Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track