TRAŽI 20 MILIONA DOLARA: Bivša žena tuži Flojda Mejvedera zbog povrede časti i ugleda
Foto: Reuters

Odraće ga na sudu

TRAŽI 20 MILIONA DOLARA: Bivša žena tuži Flojda Mejvedera zbog povrede časti i ugleda

Ostali sportovi -
Tuženi je namerno u izuzetno gledanom TV programu izneo niz laži i neistina, u proračunatom pokušaju da podigne sebi popularnost uoči važnog meča, navodi se u tužbi

Najbogatiji aktivni sportista na svetu bokser Flojd Fejveder našao se pred ozbiljnom optužbom koja bi mogla da ga olakša za veliku svotu para. Pobednika nedavnog meča stoleća protiv Menija Pakjaoa tužila je bivša supruga koja zahteva čak 20 miliona dolara odštete!

Flojdova bivša žena Džosi Haris tvrdi da je bokser dve nedelje pre meča održanog minulog vikenda u Las Vegasu u jednom intervjuu izneo nekoliko laži i neistina koje su narušile njenju čast i ugled.

Prema tužbi koja je predata sudu, Mejvedej je ispričao kako je Džosi, kada je pre pet godina došlo do fizičkog obračuna njih dvoje, bila pod dejstvom droge. Zbog tog incidenta Mejveder je osuđen na dva meseca zatvora.

"Tuženi je namerno u izuzetno gledanom TV programu izneo niz laži i neistina, u proračunatom pokušaju da podigne sebi popularnost uoči važnog meča", navodi se u tužbi.

Ukoliko i izgubi ovaj spor i plati suludih 20 miliona dolara odštete za narušavanje ugleda, Flojd Mejveder se neće previše potresti jer je tokom karijere zaradio preko 600 miliona dolara, a samo od borbe koja je održana u nedelju po našem vremenu inkasirao je 180 miliona dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track