Uz Men‘s Health do fizičke spreme
Foto: Mens Helt

TOP SPORTSKA AKADEMIJA „KOČOVIĆ“

Uz Men‘s Health do fizičke spreme

Ostali sportovi -
Sportska akademija „Kočović“ ima sve više članova, što i nije čudno imajući u vidu uslove koje pruža i kvalitetne trenere koje ima. Direktor Marko Kočović ponosan je na to.

Kako ste došli na ideju da oformite sportsku akademiju?- Budući da potičem iz sportske porodice, odmalena gajim ogromnu ljubav prema sportu. Na samom početku, pre 20 godina, imali smo samo jednu malu karate salu. Iz te sale razvila se ljubav prema radu s ljudima i želja da sugrađanima omogućimo da svakodnevno uživaju u kvalitetnoj fizičkoj aktivnosti.

Koliko je za članove važna atmosfera kluba u kojem treniraju?- Veoma je važna. Možete imati najbolju opremu i prostor, ali ako nedostaje „ono nešto“, teško ćete imati konstantno zadovoljne članove. To nešto je sklop kvalitetnih treninga, zadovoljnih i inspirisanih instruktora i trenera i činjenica da ono čime se bavite obavljate posvećeno i s ljubavlju. Članovi to jednostavno osete.Kako uspevate da ostvarite maksimum posvećenosti trenera i osoblja?- Pažljivo biramo instruktore, a nakon što ih izaberemo, čitav kolektiv radi na tome da se oni što lakše i lepše uklope u tim. Kakva su iskustva Sportske akademije „Kočović“ kad je reč o akciji „MH preporučuje“ u okviru saradnje s našom kompanijom i časopisom „Men‘s Health“?- Pre svega, izuzetno nam je drago što su naše teretane „MH approved“ i uživamo u saradnji s MH. Smatramo ovaj izazov značajnom inspiracijom i pokretačem, ne samo za šest muškaraca koji u njemu učestvuju, već i za sve one koji prate vaš časopis. Čitaoci koji imaju problem s fizičkom neaktivnošću, a koji budu pratili kontinuirani napredak učesnika, vrlo verovatno će biti inspirisani da i sami okrenu novi list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track