VATERPOLISTI U AKCIJI: Oboji Sneška sa Dejanom Savićem
Foto: VSS

Završna svečanost

VATERPOLISTI U AKCIJI: Oboji Sneška sa Dejanom Savićem

Ostali sportovi -
Ovom interaktivnom akcijom, koja je sprovedena u saradnji sa beogradskim predškolskim ustanovama, našim najmlađim sugrađanima predstavljena je maskota 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu

Završna svečanost akcije "Oboji Sneška" organizovana je u TC Ušće.

Na završnoj svečanosti uručene su zahvalnice vrtićima koji su podržali akciju, kao i nagrade za najbolje radove. U izboru 10 najlepših radova pomogle su članice ženske vaterpolo reprezentacije, dok su tri najbolja rada izglasana putem društvenih mreža.

Nagrade najboljima uručio je Dejan Savić, selektor muške vaterpolo reprezenatcije, Marija Pasuljević, Marketing manager kompanije CSE BIC, koja je pomogla u realizaciji akcije doniranjem flomastera, kao i Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo 2016. Ovom interaktivnom akcijom, koja je sprovedena u saradnji sa beogradskim predškolskim ustanovama, našim najmlađim sugrađanima predstavljena je maskota 32. Evropskog prvenstva u vaterpolu."Smisao akcije nije samo u promociji ovog za našu zemlju važnog događaja, već i briga o mališanima i njihovo pravilno usmeravanje na sport i rekreaciju. Dugujemo veliku zahvalnost predškolskim ustanovama koje su prepoznale značaj ove akcije i našim najboljim vaterpolistima i vaterpolistkinjama koji su nam pomogli da je realizujemo", istakao je Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo Beograd 2016.

Oboji Sneška
Oboji Sneška

On je takođe napomenuo da nakon završetka ove, preduzeće EP vaterpolo Beograd 2016, nastavlja deo svojih aktivnosti za mališane i to putem akcije Nazovi Sneška.32. Evropsko prvenstvo u vaterpolu odrzava se od 10-23. Januara 2016. godine u beogradskoj Kombank Areni. Tom prilikom Beograd će ugostiti 16 muških I 12 ženskih ekipa, a zvanični turnir biće održan po inovativnom sistemu takmičenja. Na Prvenstvu će se odigrati 86 mečeva.Evropsko prvenstvo u vaterpolo je jedno od najznačajnihijih sportskih događaja u 2016. godini pored Letnjih olimpijskih igara.Prvenstvo će biti održano u organizaciji Vaterpolo saveza Srbije i preduzeća EP vaterpolo 2016, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Grada Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track