(VIDEO) DARKO STOŠIĆ: Želim da budem najbolj i to je moj cilj

Borilački sportovi

(VIDEO) DARKO STOŠIĆ: Želim da budem najbolj i to je moj cilj

Ostali sportovi -
Darko Stošić je raspoložen pred novu borbu zakazanu za kraj maja u Bugarskoj

Nakon što je u Sarajevu oduševio publiku nokautom u prvom minutu, jednan od naših najboljih MMA boraca – teškaš Darko Stošić je dobio poziv za učešće na FFC-u koji će se održati 29. maja u Bugarskoj. Protivnik Stošiću još uvek nije poznat"Ja se spremam da pobedim svakoga u ringu jer verujem u sebe. Protivnik mi nije bitan. Očekujem dobru borbu u Bugarskoj isto kao što je bila i u Sarajevu. Zahvaljujući profesionalnoj saradnji sa promoterskom kućom Mega Promotion System moje pripreme su na mnogo višem nivou jer je ozbiljan tim ljudi uključen. Ta saradnja mi je omogućila korišćenje PhD suplementacije kao i kondicione pripreme sa Total timom", rekao je Stošić.

Darko Stošić je raspoložen pred novu borbu zakazanu za kraj maja u Bugarskoj i dodaje:

"Moja fizička sprema je sjajna, a snaga dostiže novi nivo, napredovao sam i u tehničkom i taktičkom smislu. Želim da budem najbolj i to je moj cilj’’

Darko Stošić je pre tri godine odlučio da radi MMA borbe. Dugo je trenirao džudo,tačnije 14 godina i ostvario dobre rezultate, osam puta prvak država, prvak Balkana i vecešampion Balkana ali su ga uvek privlačili udarački sportovi. Prvi put kada je video MMA zaljubio se u taj sport i odmah je počeo da ga trenira.

http://www.youtube.com/watch?v=FFgdmbPBMPo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja