(VIDEO) KONAČNO SE SRELI OČI U OČI: Mejveder i Pakjao razmenili brojeve telefona
Foto: Printskrin

Da li je pao dogovor?

(VIDEO) KONAČNO SE SRELI OČI U OČI: Mejveder i Pakjao razmenili brojeve telefona

Ostali sportovi -
Dve najveće zvezde svetskog boksa prethodnih godina nisu mogle da se dogovore oko uslova održavanja meča zbog pitanja televizijskih prava i testova krvi i urina

MAJAMI - Filipinski bokser Meni Pakjao i Amerikanac Flojd Mejveder sreli su se u Majamiju tokom utakmice NBA lige između Hita i Milvoki Baksa.Dve najveće zvezde svetskog boksa prethodnih godina nisu mogle da se dogovore oko uslova održavanja meča zbog pitanja televizijskih prava i testova krvi i urina. Mejveder je prošlog meseca izjavio da želi da boksuje protiv Filipinca.Mejveder i Pakjao su sedeli na različitim stranama u dvorani, ali su izazvali veliku pažnju na tribinama. Priču o eventualnom meču dvojice slavnih boksera iskoristili su organizatori utakmice. Za vreme jednog tajm-auta njihove slike su se pojavile na centralnom ekranu u dvorani, a na njemu je pisalo: Dolazi u 2015!

Njih dvojica su razgovarali na poluvremenu, razmenili su par reči i rukovali su se. Američki mediji su preneli da bi ovaj susret Pakjaoa i Mejvedera mogao da znači da će meč biti održan ove godine.

http://www.youtube.com/watch?v=Al_X0cboWDA
http://www.youtube.com/watch?v=H5PD-E6TxZI
http://www.youtube.com/watch?v=oAb3-x_RvEk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track