(VIDEO) OPROSTIO MU ŠTO GA JE OBORIO: Bolt se sreo sa kamermanom koji ga je oborio i dobio narukvicu
Foto: Reuters

Veliki čovek

(VIDEO) OPROSTIO MU ŠTO GA JE OBORIO: Bolt se sreo sa kamermanom koji ga je oborio i dobio narukvicu

Ostali sportovi -
Kinez je u znak izvinjenja dao Boltu narukvicu što je sprinter odmah prihvatio
1 / 2 Foto: Reuters

PEKING - Kineski snimatelj poklonio je danas Juseinu Boltu crvenu narukvicu kao amajliju, u znak izvinjenja što je najbržeg čoveka današnjice nenamerno srušio u četvrtak prilikom proslave titule svetskog prvaka na 200 metara.

Bolt se posle dodele medalja sreo sa kamermanom i tom prilikom pokazao da nije ljut zbog incidenta. Jamajčanin je tom prilikom uspeo i da se našali.

"Getlin ga je nagovorio da to uradi".

Jusein Bolt, kamerman, Foto: Reuters
Jusein Bolt, kamerman, Foto: Reuters

Bizaran incident, koji je izazvao veliku medijsku pažnju, dogodio se neposredno po završetku trke kada je Song Tao, snimatelj kineskog kanala CCTV, vozeći se na jednoj vrsti bicikla prišao Boltu s leđa u želji da ga snimi izbliza.

U tom trenutku olimpijski i svetski šampion se okrenuo i obojica su pali, a Bolt, koji je izbegao ozbiljniju povredu, spretno se podigao i nakon što je pitao snimatelja da li je sve u redu nastavio da slavi titulu s navijačima.

Jusein Bolt, kamerman, Foto: Reuters
Jusein Bolt, kamerman, Foto: Reuters

"Najvažnije je da je on u redu. Ja sam u redu i spreman sam da se vratim na posao", rekao je Song Tao za Gardijan preko prevodioca, pre nego što se vratio na svoje mesto na stadionu "Ptičje gnezdo".

Slavni sprinter sa Jamajke je posle titule na 100 metara u četvrtak osvojo zlato i na 200 metara u vremenu 19,55 sekundi, što je vodeći rezultat ove godine u svetu.

http://www.youtube.com/watch?v=PStZxFIe7hI
http://www.youtube.com/watch?v=9WF0o6hVRsA

Koliko je Jusein Bolt popularan kod nas govori i simptatična vest da navijači iz Srbije spremaju veliki doček ispred Skupštine grada svetskom šampionu Jusejinu Boltu i čuvenom srpskom sportskom komentatoru Dušku Koraću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track