(VIDEO) POTEZ KOJI ĆE VAS RASPLAKATI: Potrebna je samo jedna stvar da bi se promenio nečiji život
Foto: Reuters

Spasao dečaka i poklonio mu svoju zlatnu medalju

(VIDEO) POTEZ KOJI ĆE VAS RASPLAKATI: Potrebna je samo jedna stvar da bi se promenio nečiji život

Ostali sportovi -
Dečko ima samo devet godina, a na njega je krenuo odrastao čovek. Sramota, pa mogao je teško da ga povredi, rekao je Vilijams

Ragbi reprezentacija Novog Zelanda savladala je u subotu svog večitog rivala Australiju u finalu Svetskog prvenstva 34:17 i treći put se okitila titulom.

U jeku slavlja "Ol Bleksa" desilo se nešto što je oduševilo planetu. Reprezentativac Novog Zelanda Soni Bil Vilijams poklonio je svoju zlatnu medalju 9-godišnjem dečaku Čarliju, inače njegovom velikom fanu.

Prethodno je dečak uleteo na teren s tribina kako bi se pridružio slavlju. Rigidni članovi obezbeđenja odmah su reagovali i oborili dečaka.

No, tada je Vilijams napravio potez godine. Prišao je dečaku, pomogao mu da ustane i onda mu stavio svoju zlatnu medalju oko vrata.

''Klinac je uspio da se probije do terena i želeo je da priđe i zagrli me. No, u tom trenutku uletelo je osiguranje i srušilo ga na zemlju. Dečko ima samo devet godina, a na njega je krenuo odrastao čovek. Sramota, pa mogao je teško da ga povredi. Shvatio sam da je lepše da on ima noć za pamćenje, nego ja medalju koju ću okačiti negde na zidu u kući", objasnio je svoj postupak Vilijams.

Soni Bil Vilijams je potom stavio na svoj Instagram zajedničku fotografiju s dečakom uz komentar:

''Potrebna je samo jedna stvar da bi se promenio nečiji život. Uživaj u njoj Čarli.''

Only takes one thing to change someone's life. Enjoy it Charlie bro

A photo posted by Sonny Bill Williams (@sonnybillwilliams13) on Oct 31, 2015 at 1:21pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track