(VIDEO) RONDA ROUZI POSLE NOKAUTA U 48. SEKUNDI: Razmisliću o nastavku karijere
Foto: AP

Neizvesna budućnost

(VIDEO) RONDA ROUZI POSLE NOKAUTA U 48. SEKUNDI: Razmisliću o nastavku karijere

Ostali sportovi -

Jedna od najvećih zvezda mešovitih borilačkih veština (MMA), Amerikanka Ronda Rouzi rekla je da će razmisliti da li će nastaviti karijeru u Ultimejt fajt šampionatu (UFC).

Rouzi je u petak u Las Vegasu izgubila od Amande Nunjes iz Brazila posle samo 48 sekundi, posle čega su mediji spekulisali da će joj to biti poslednji meč u profesionalnoj karijeri.

Ona se u petak borila prvi put posle više od godinu dana, otkako je poražena od Holi Holm. To je bilo veliko iznenađenje, pošto je Rouzi bila aktuelna, neporažena šampionka bantam kategorije.

"Zahvalna sam svim navijačima što su bili uz mene ne samo u najuspešnijim trenucima već i u najtežim. Reči ne mogu da opišu koliko mi vaša podrška i ljubav znače. Povratak ne samo borbama već i pobedama je bio moj cilj tokom cele prošle godine. Međutim, čak i kada se pripremaš i daš sve od sebe i kada nešto jako želiš, ne ispadne kao što si planirao", navela je Rouzi u saopštenju.

"Ponosna sam koliko je napredovala ženska divizija u UFC i pohvaljujem sve žene koje su to učinile mogućim, uključujući i Amandu. Uzeću malo vremena da razmislim o budućnosti. Hvala vam što verujete u mene i što me razumete", dodala je 29-godišnja Rouzi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track