(VIDEO) SRPSKA KRALJICA: Pogledajte Ivanin trijumfalni skok na mitingu u Berlinu
Foto: Dado Đilas

Španovićeva zablistala u Nemačkoj

(VIDEO) SRPSKA KRALJICA: Pogledajte Ivanin trijumfalni skok na mitingu u Berlinu

Ostali sportovi -

Srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je na dvoranskom mitingu u Berlinu skokom od šest metara i 87 centimetra.

Srpska rekorderka u skoku u dalj je taj rezultat postavila u četvrtoj i petoj seriji.

Ovo je bilo prvo takmičenje Španovićeve u 2017. godini, ali i dobra najava pred predstojeće Evropsko prvenstvo u dvorani koje se početkom marta održava u Beogradu.

Otvaranjem sezone Ivane Španović bio je zadovoljan i njen trener Goran Obradović.

"Fantastičan početak sezone, očekivao sam daljine oko 6,80-6,85 metara i Ivana je večeras rezultatski ispunila sva očekivanja. Nije se najbolje snašla na podlozi, ali je pored toga imala odličnu seriju skokova i najbolje otvaranje sezone u karijeri. Sledeći nastup Ivana će imati na Balkanskim igrama u Beogradu, koje se održavaju 24. februara u Areni, tako da još imamo vremena da se pripremimo i da prvenstvo Evrope (u dvorani) dočekamo u još boljoj formi", rekao je Obradović.

Drugo mesto zauzela je Nemica Klaudija Salman Rat sa 6,76 metara, dok je trećeplasirana bila njena zemljakinja Aleksandra Vester skokom od 6,71 metra.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - (KURIR TV) NAVIJAČI PAOK-a I PARTIZANA: Makedonija je Grčka, a Kosovo je Srbija

VIBER DAN ZALJUBLJENIHUradi kviz i saznaj ko je tvoja istinska ljubav: Sport ili žene!Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti "reći" ko je tvoja istinska ljubav, da li više voliš sport ili žene! Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.Evo kako da pokrenete ovu zabavu:Da bi posto deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što “proćaskaš” sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina! Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Kurir sport zaljubljenicima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja