EKSKLUZIVNO Rešio da se skući u Srbiji: Novak Đoković kupuje kuću u Beogradu
Foto: AP

Najbolji teniser sveta doneo odluku

EKSKLUZIVNO Rešio da se skući u Srbiji: Novak Đoković kupuje kuću u Beogradu

Tenis -

Đoković odlučio da deo od 100 miliona dolara, koje je zaradio od turnira, uloži u kuću, pa je s Jelenom merkao nekretnine i placeve u okolini prestonice

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rešio je da se skući. I to u Beogradu, saznaje Kurir.

Nole je u potrazi za vilom u kojoj će živeti sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, te je nedavno s porodicom u okolini Beograda merkao gde bi mogao da kupi kuću ili pak da je sagradi.

Nole godinama stanuje u Monte Karlu, u Monaku, u stambenoj zgradi, ali je rešio da nekoliko miliona uloži u kuću u rodnom gradu. Zašto i ne bi kad je prvi teniser kome je pošlo za rukom da samo od turnira u karijeri zaradi neverovatnih 100 miliona dolara!

- Nole i Jelena su nedavno u okolini Beograda obilazili placeve, na kojima bi sagradili kuću, ali nisu isključili mogućnost i da kupe nečiju vilu. Definitivno su rešili da se skuće, ali postoji mogućnost da to i ne bude u okolini prestonice. Možda se na kraju odluče za Kopaonik, gde je Nole odrastao i napravio prve teniske korake, a možda će to ipak biti u inostranstvu. Uskoro će rešiti. Trenutno je posvećen turniru u Šangaju, gde brani titulu - kaže naš izvor.

Novak je nedavno za australijski „Tenis smeš“ potvrdio saznanje Kurira. Na pitanje koja je njegova najekstravagantnija (najskuplja ili najveća) kupovina, Đoković je odgovorio:

- Vau! Moja najekstravagantnija kupovina bi, verovatno, bila automobil. Ali nisam ja ekstravagantan. Nisam ni kuću još kupio. Uskoro, uskoro - rekao je Nole, otkrivši da je u potrazi za kućom.

Rođendan sina u krugu porodiceMeljničenkova sa ćerkom na Stefanovom rođendanuJelena i Novak spremaju se za Stefanov drugi rođendan koji će proslaviti 21. oktobra u Monte Karlu. - Đokovići će zabavu upriličiti u njihovom restoranu organske hrane u centru Monaka. Za sada planiraju da to bude proslava u krugu porodice. Ako dođe do promene planova, pozvaće Sandru Meljničenko s njenom ćerkom Sarom - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track