SERENA BI POBEDILA NIKA KIRJOSA: Nervozni Australijanac se odazvao na prozivke i u sve uvukao Novaka Đokovića
Foto: Reuters

POTKAČIO NOLETA

SERENA BI POBEDILA NIKA KIRJOSA: Nervozni Australijanac se odazvao na prozivke i u sve uvukao Novaka Đokovića

Tenis -

Novinar Kanala 9 i domaćin radio emisije Toni Džouns rekao je da veruje da bi Serena Vilijams mogla da savlada Nika Kirjosa.

Džon Mekinro je rekao da bi Serena mogla da se nosi sa jačim polom, ali da bi onda bila na 700. mestu ATP liste. Ali, dotakao se i Nika Kirojsa. Na konstataciju legendarnog asa reagovao je i Toni Džouns, voditelj radio emisije sa Kanala 9 koji se nadovezao na Džonove reči i opleo po nervoznom Australijancu.

"Sa jednim sam saglasan sa Mekinroom, a to je da i ja mislim da bi Serena pobedila Nika Kirjosa, pre svega zato što igra izuzetno snažno. Imala bi prednost i u nečemu mnogo važnijem jer je daleko mentalno stabilnija od njega. Nik često luta u sopstvenoj glavi. To je možda i glavni adut, mentalna snaga bi joj pomogla da pobedi nekoga poput Kirjosa. Svakako bih navijao za nju", rekao je Džouns, a usledila je i ne tako prijatna replika 'prozvanog' tenisera.

"Sad sam čio sve... A, ako je to slučaj – Đoković, Federer i Nadal bi se mučili sa njom? Pošto su svi igrali teške mečeve protiv mene?", napisao je Kirjos na društvenim mrežama.

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko je najskuplje Zvezdino pojačanje u poslednjih 20 godina?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track