(FOTO) AMORKOVIĆU, DUŠKIĆ MOJ... Ljubavna izjava Jelene Đoković upućena Novaku zapalila društvene mreže!
Foto: Profimedia

TRUDNA GOSPOĐA ĐOKOVIĆ JAVNO POKAZUJE LJUBAV

(FOTO) AMORKOVIĆU, DUŠKIĆ MOJ... Ljubavna izjava Jelene Đoković upućena Novaku zapalila društvene mreže!

Tenis -

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković ostavila je na društvenim mrežama ljubavnu poruku svom suprugu, a sadržaj teksta brzinom svetlosti zapalio je internet.

Fanovi Jelene i Novaka Đokovića svakodnevno prate svaki njihov korak, pa im tako nije promakla ni poruka koju je Jelena uputila Novaku.

"My love, amore, amorkoviću, jubice, duškić... sve moje najmilije. Hvala ti što deliš ovu životnu avanturu sa mnom. Divno je biti tvoje ženče, a još divnije biti roditelj s tobom. Samo jedan ti... zauvek", stoji u komentaru Jelene Đoković koji su mnogi šerovali na društvenim mrežama.

foto: Printskrin/Instagram

Jelena je ovaj komentar napisala ispod slike koju je Novak okačio na godišnjicu njihovog venčanja, a ni sam teniser nije tada štedeo reči hvale za svoju suprugu.

"Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca", stoji u poruci Novaka Đokovića.

Jelena i Novak Đoković u braku su tri godine i imaju sina Stefana. Jelena bi u septembru na svet trebalo da donese njihovo drugo dete, a ovog puta očekuju devojčicu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Prinstskrin/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja