SVI JE ZNAJU KAO SKROMNU I ODMERENU DAMU: Dijana Đoković otkrila kakva je svekrva i zašto je posle rođenja unuka skroz drugačija
Foto: Damir Dervišagić

MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA POTPUNO OTVORENO

SVI JE ZNAJU KAO SKROMNU I ODMERENU DAMU: Dijana Đoković otkrila kakva je svekrva i zašto je posle rođenja unuka skroz drugačija

Tenis -

Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković otkrila je malo poznate stvari o svojoj porodici, Jeleni i Novaku, kao i o unucima Stefanu i Tari.

Ona je neko ko uvek iz prvog reda bodri svog sina na terenu. Retko kada je možemo videti nervoznu, ali Dijana Đoković priznaje da svoje emocije ume i te kako da kontroliše kako bi njen sin bez problema odigrao meč.

Majka najboljeg srpskog tenisera priznaje da se njen život promenio otkad je postala baka.

Sreća je počela sa dolaskom Stefana, a upotpunjena je rađanjem Tare.

Dijana je otkrila i kakva je svekrva i koliko se često čuje sa sinom i snajom Jelenom.

- Ja ih pustim malo da dišu, da žive sami, ne smaram ih. Čujemo se naravno. Šalju mi fotografije Stefana i Tare, dopisujemo se i uživamo u svakom trenutku. Nisam stroga baka. Možda sam bila stroža mama, ali kao baka sam drugačija - kaže sa osmehom Dijana Đoković.

Iako je poznato da njen sin raspolaže ogromnim bogatstvom i da su ona i suprug i te kako dobro situirani, Dijana je sve iznenadila činjenicom koliko novca odvaja na garderobu zbog čega su svi saglasni sa činjenicom da je novac nikako nije promenio i da je s razlogom jedna od skromnijih poznatih dama u Srbiji.

kurir.rs / Blic puls, F.J. foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Makabi skupo plaća uvredu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track