LUMPOVALI UZ NARODNJAKE: Ana Ivanović proslavila 30. rođendan
Foto: Privatna Arhiva

VESELO

LUMPOVALI UZ NARODNJAKE: Ana Ivanović proslavila 30. rođendan

Tenis -

Teniserka, koja je u petom mesecu trudnoće, priredila zabavu za porodicu i prijatelje na kojoj je najveseliji bio njen suprug Bastijan Švajnštajger

Trudna Ana Ivanović proslavila je 30. rođendan na žurki koju je priredila u jednoj zemunskoj kafani.

Ona je na zabavu pozvala članove svoje porodice i najbliže prijatelje, među kojima je bio i košarkaš Žarko Čabarkapa, koji su joj pored rođendana čestitali i trudnoću.

U Anin i Švajnijev omiljeni restoran prvi su stigli teniserkini roditelji Dragana i Miroslav i brat Miloš, koji su joj pomogli oko organizacije slavlja.

Odmah za njima došao je i njen muž Bastijan Švajnštajger, koji je supruzi emotivnom porukom čestitao rođendan preko društvenih mreža.

foto: Dragana Udovičić

- Srećan rođendan i sve najbolje mojoj fantastičnoj ženi. Ne postoje reči koje mogu da opišu koliko sam srećan što te imam pored sebe. Želim ti ceo vek sreće i učiniću sve da tako i bude - napisao je Bastijan na Instagramu.

foto: Privatna Arhiva

Slavljenicu i njene goste zabavljao je Aleksandar Acko Petrović, koji je svojom pesmom naterao nemačkog fudbalera da sve vreme igra.

- Ana i Bastijan su bili opušteni. Švajni je celo veče nazdravljao i igrao. Muzičari su svirali Anine omiljene pesme, od stranih hitova do narodnjaka. Žurka je potrajala do četiri sata ujutru - kaže naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Inače, povod za Anin dolazak u Beograd, osim proslave rođendana, bila je i kontrola kod lekara koji joj vodi trudnoću. Prema pisanju nemačkih medija, par će za četiri meseca dobiti sina.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega i partizanovci i zvezdaši treba da budu zahvalni Miroslavu Nikoliću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track