BEKER OTKRIO RAZLOG RAZLAZA SA ĐOKOVIĆEM: Novak nije poslušao savet koji sam mu dao
Foto: Fonet

španac je seme razdora

BEKER OTKRIO RAZLOG RAZLAZA SA ĐOKOVIĆEM: Novak nije poslušao savet koji sam mu dao

Tenis -

Boris Beker, nekadašnji nemački teniser, najmlađi šampion u istoriji Vimbldona, otkrio je razloge prekida saradnje sa Novako Đokovićem, čiji je trener bio.

- Ne mogu ništa da radim polovično. Poslednji dobar savet koji sam mu dao jeste da mora da bude sopstveni izvor svetlosti. Ne treba mu neko drugi. Ali nije me poslušao. Sada neki drugi ljudi dobijaju te zrake sunca, neki koji nikada ih do sada nisu dobijali. Meni ne treba svetlost. Ja imam sopstvene izvore svetlosti, ne treba mi njegova svetlost. Ako dam savet Đokoviću, onda je to iz srca i iz dobre namere. Ako radim sa njim, onda želim da radim punim intenzitetom, sa punim poverenjem, ne polovično - kazao je Beker u biografskom dokumentarcu "Boris Beker - Igrač".

On kaže da je sada tenis drugačiji nego u njegovo vreme.

- Mi smo bukvalno igrali za goli život. Za to ne postoji knjiga, nema uputstva. Morate sami da se snađete, da osetite emociju, frustraciju, da osetite strah od poraza i nedostatka novca. Sada toga nema. Recimo, bio je jedan meč kada Novak celih deset minuta nije ni držao reket kako treba. Niko to nije primetio, niko nije pisao o tome, ali ja sam video - otkrio je Nemac.

Kurir sport. Foto:Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Biti ili ne biti za Crvenu Zvezdu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track