SLAVNA TENISERKA PREŽIVELA PAKAO: Napao je misteriozni virus, tuširala se isključivo mineralnom vodom, a telefon smela da dira samo sa rukavicama
Foto: Instagram

Vratila se najvećoj ljubavi

SLAVNA TENISERKA PREŽIVELA PAKAO: Napao je misteriozni virus, tuširala se isključivo mineralnom vodom, a telefon smela da dira samo sa rukavicama

Tenis -

Francuska teniserka Marion Bartoli šokirala je planetu pre četiri godine kada je posle osvojenog Vimbldona obelodanila da napušta tenis.

Još više je iznenadila sve jučerašnjom odlukom da se vrati tenisu posle četiri i po godine.

Bartoli (33) je u međuvremenu preživela pravi pakao. Tokom boravka u Indiji razbolela se od misterioznog virusa zbog čega je morala radikalno da promeni način života.

Francuskinja nije smela da dodiruje vodu ili električne uređaje, a smela je da jede samo organsku hranu. U suprotnom, dobila bi jaku alergiju po telu.

Mobilni telefon, ili bilo koji električni aparat, je smela da koristi samo sa rukavicama, a tuširala se mineralnom vodom.

- Moje telo je počelo da odbija sve više stvari, od hrane do elektroničkih uređaja. Ne smem da tipkam mobilni bez rukavica, ne smem da nosim nakit jer dobijam kožnu reakciju. Ne smem čak ni maramicom da dodirnem lice, to je strašno. Život mi je noćna mora i nikom ne bih želela ono što sada proživljavam. Možda će mi srce prestatida kuca - govorila je Marion u tom periodu.

Marion Bartoli je na Instagramu najavila povratak.

- Biće to veliki izazov. Predamnom je mnogo posla. Jedva čekam da ponovo izađem na teren, naročito na Rolan Garosu u mom Parizu, ali i u FED kupu i na Vimbldonu - napisala je Bartoli na Instagramu.

Kurir sport

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: OVO SU DVA NAJVEĆA POJAČANJA PARTIZANA U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track