VELIKI SKANDAL PRETI ROLAN GAROSU: Sumnjive uplate iz Ukrajine, sumnja se na NAMEŠTANJE!
Foto: Profimedia

ISPITUJE SE...

VELIKI SKANDAL PRETI ROLAN GAROSU: Sumnjive uplate iz Ukrajine, sumnja se na NAMEŠTANJE!

Tenis -

Veliki skandal preti da ugrozi imidž Grend Slema u Parizu...

Policija navodno istražuje mečeve za koje su primljene nenormalne svote novca tokom klađenja uživo, piše francuski "L'Ekip".

Isti medij navodi da se istražuje duel koji su pre četiri dana odigrali Izraelac Dudim Sela i Španac Bernabe Zapata Mirales (3:6, 0:6), dok je pod sumnjom i meč između Tijaga Monteira i Tenisa Sandgrena.

Miraljes je ubedljivo slavio 6:3, 6:0, a navodno je tokom meča abnormalan broj uplata "u lajvu", a sume su uplatili ljudi iz Ukranije, Jermenije i sa Kipra.

Ono što je posebno začudilo sve koji su gledali ovaj meč jeste ponašanje Sele koje je u najmanju ruku bilo - čudno. Promašivao je zicere i imao poteze "za razmatranje". Takođe i veliki broj kladioničara iz ratom zahvaćene Ukrajine je uplatilo novac...

Lekip
foto: Pritnscreen

"L'Ekip" dodaje i da policija nije otvorila istragu, kao i da je meč Monteiro - Sandgren pao pod sumnju zbog neverovatnog preokreta. Naime, Brazilac je vodio 6:3 i 5:1, a zatim je drugi i treći set izgubio sa 7:6.

(Kurir sport)

Bonus video:

00:20

SKANDAL U TURSKOJ! RUSI DOŠLI NA MEČ DA SE BIJU SA SRBIMA!? Suludo ponašanje igrača Alanije, utakmica prekinuta zbog tuče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track