BRAVO TATA/MAMA: Nole pozdravio Jelenu i Stefana, evo kako mu je ona odgovorila!
Foto: Profimedia

Sjajno

BRAVO TATA/MAMA: Nole pozdravio Jelenu i Stefana, evo kako mu je ona odgovorila!

Tenis -

Novak Đoković večeras je posle trijumfa u Indijan Velsu odmah rekao da mu nedostaju sin Stefan i supruga Jelena. " Hteo bih da zahvalim svom timu, a posebno supruzi Jeleni i sinu Stefanu, koji nisu sa mnom, i da im kažem kako mi mnogo nedostaju. Stalno ponavljam da je ovo timski uspeh, tolerišu mi mnogo stvari, obraćam im se na mnogo jezika. Sjajni su ljudi, hvala supruzi, sinu, mnogo mi nedostajete - poručio je Novak tokom ceremonije, posle pobede u finalu nad Milošem Raonićem 6:2, 6:0.

Jelena mu je ubrzo odgovorila na Tviteru."I ti nama nedostaješ ljubavi. Bravo tata/mama", napisala je Jelena, jer mali Stefan često Novaka zove "mama" kad ga vidi na televiziji.

Iako je u Indijan Velsu postavio nove teniske standarde i ušao u istoriju, Novak Đoković nije želeo da govori o obaranju rekorda, već je nasmejao sve prisutne kad je poručio da bi zbog ovog turnira trebalo da se uvede nova kategorija takmičenja.- Volim ovde da igram, osećam da je turnir iz godine u godinu sve bolji, podižu se standardi, i na tome moram da vam čestitam. Ovaj turnir je zaslužio da ima neki viši nivo, a kako između Mastersa 1000 i grend slema ima praznina, možda bi vama mogli da dodele neku novu kategoriju - rekao je Đoković na oduševljenje publike, a onda se obratio Raoniću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track