ČILIĆ: Protiv Đokovića biće teško, ali i uzbudljivo
Foto: AP

Završni Masters sezone

ČILIĆ: Protiv Đokovića biće teško, ali i uzbudljivo

Tenis -
Čilić ne zna za uspeh protiv Đokovića u dosadašnjih 10 međusobnih okršaja, ali je naveo da je plasmanom na završni turnir ostvario cilj

BEOGRAD, 3. novembra (Tanjug) - Trostruki šampion i svetski broj jedan Novak Đoković žrebom je svrstan u A grupu završnog turnira sezone, a hrvatski teniser Marin Čilić smatra da će upravo protiv njega imati najteži zadatak.

Čilić ne zna za uspeh protiv Đokovića u dosadašnjih 10 međusobnih okršaja, ali je naveo da je plasmanom na završni turnir ostvario cilj i da "nema šta da izgubi" u debitantskom nastupu među osmoricom najboljih na kraju sezone.

"Protiv Đokovića biće veoma teško, ali i veoma uzbudljivo. Generalno, za mene će biti neverovatno iskustvo da prvi put igram tamo. Godinama sam pratio turnir na televiziji. Svaki meč mogao bi da bude gren-slem finale, tako da će svakako predstavljati zadovoljstvo igrati u Londonu", rekao je Čilić za Bi-Bi-Si.

Pored Đokovića i Čilića, učesnici A grupe završnog turnira su Stanislas Vavrnka i Tomaš Berdih, dok će u B grupi igrati Rodžer Federer, Kei Nišikori, Endi Marej i Miloš Raonić.

Turnir je na programu od 9. do 16. novembra, a titulu brani Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track