DEJLI MEJL PRENOSI KURIR: Englezi opširno pišu o vezi Bobe Živojinovića i Ledi Di
Foto: Privatna Arhiva, Ledi

Ekskluziva se daleko čuje

DEJLI MEJL PRENOSI KURIR: Englezi opširno pišu o vezi Bobe Živojinovića i Ledi Di

Tenis -

Jedan od najpoznatijih britanskih portala i dnevnika Dejli mejl preneo je Kurirovu ekskluzivu da je Boba Živojinović pre Lepe Brene bio sa Ledi Di.

Dejli mejl je preneo Živojinovićevu priču za Kurir o tome kako je Ledi Di upoznao uoči Vimbldona 1987. godine.

"Nedelju dana pre Vimbldona 1987. održao se humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Ledi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me da li sam ja taj teniser koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao egzibicioni meč, pa je ona opet došla. I ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se družimo i viđamo. Bili smo bliski", rekao je između ostalog Živojinović za Kurir.

Sve se dešavalo u vreme dok je tada čuveni teniser bio u vezi sa nevenčanom suprugom Zoricom, a Ledi Di u braku sa princom Čarlsom, što je posebno zaintrigiralo Engleze.

Boba se kasnije rastao od Zorice i 1992. venčao s Lepom Brenom, a Ledi Di se razvela od Čarlsa i započela vezu s Dodijem el Fajedom. Dajana i njen verenik su 31. avgusta 1997. poginuli u tunelu u Parizu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track