ĐOKOVIĆ IGRA ZA SRBIJU: Novak objavio raspored za prvi kvartal 2016., evo gde ćemo ga gledati
Foto: TSS

Lov na nove titule

ĐOKOVIĆ IGRA ZA SRBIJU: Novak objavio raspored za prvi kvartal 2016., evo gde ćemo ga gledati

Tenis -
Na sajtu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića objavljen je raspored takmičenja u prva tri meseca nove godine.

Đoković će u 2016. startovati u Dohi. Na turniru koji traje od 4. do 9. januara, Novak je prošle godine stigao do četvrtfinala, gde je poražen od Hrvata Iva Karlovića.

Posle Dohe, Đoković putuje u Melburn na prvi grend slem u sezoni. Novak je 2015. postao prvi čovek u Open eri koji je došao do pete titule na Australijskom openu. Nole će potom pauzirati do 22. februara, a onda ide u Dubai. Prošle sezone Đoković je u Klubu avijacije zaustavljen u finalu. Tada je bolji od njega bio Rodžer Federer.

Potom najbolji teniser sveta stiže kući. On će predvoditi drugove u prvom kolu Dejvis kupa protiv Kazahstanaca. Meč će najverovatnije biti igran u Beogradu.

Po završetku Dejvis kupa, karavan se seli u Ameriku, gde se po tradiciji održavaju prva dva turnira iz serije 1.000. U Indijan Velsu i Majamiju Novak brani titule.

Sa pripremama za novu sezonu Đoković bi trebalo da počne sredinom decembra. Novaka u ovoj godini očekuju obaveze u IPTL ligi, egzibicionom takmičenju, na kojem brani boje tima koji nosi naziv Singapur.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track