Đoković: Otac Srđan nikad nije vršio pritisak na mene!
Foto: Profimedia

Novak srećan što nema roditelje kao Agasi

Đoković: Otac Srđan nikad nije vršio pritisak na mene!

Tenis -
Agasi je bio iskren u autobiografiji i rekao da je kao mali imao mnogo problema s ocem, koji ga je terao da se bavi tenisom, istakao je najbolji svetski teniser

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga otac Srđan nikad nije prisiljavao da se bavi sportom, kao što je bio slučaj s Andreom Agasijem.- Pročitao sam njegovu knjigu. Dobra je. Lepo je videti da je Agasi bio iskren. Govorio je o svemu, čak i o tome da je imao mnogo problema s ocem. Kaže da ga je bukvalno terao da mora da se bavi tenisom. Ja sam imao sreće, jer mene otac nikad nije terao da se bavim sportom kad sam bio mali - kazao je Đoković i nastavio:- Uvek me je podržavao i kad sam odlučio da mi tenis bude posao i da želim da budem najbolji na svetu, samo mi je tad rekao da moram da preuzmem odgovornost za ono što sam obećao. Svi ljudi biraju svoj put, moj je bio da igram tenis, volim ovo što radim i pruža mi mnogo zadovoljstva.

Podrška...  Otac Srđan  i majka Dijana Đoković
Podrška... Otac Srđan i majka Dijana Đoković

Prvi reket sveta osvrnuo se i na saradnju s Borisom Bekerom, koja u početku nije bila zadovoljavajuća.- Imao sam na početku malih poteškoća s Borisom. Različiti smo, ali smo sad u odličnim odnosima. Kad treniram, i on i Vajda su sa mnom na terenu. Znamo kako da radimo. Stalno me savetuju - zaključio je Đoković.

Đoković o AgasijuŠteta Što Se DrogiraoSrpski teniser istakao je da mu je veoma žao što je Andrea Agasi prolazio kroz veoma teške periode u životu.- Žao mi je što je uzimao stvari koje nisu dozvoljene u našem sportu. To je, na kraju krajeva, njegov izbor, a u knjizi je to i napisao - rekao je Đoković.

Fudbal u Monte KarluRANIJERI NOLETA POSLAO NA KLUPU!Novak je sinoć učestvovao u još jednom spektaklu - u humanitarnom fudbalskom meču poznatih ličnosti u Monte Karlu. Nole je bio kapiten ekipe Star tim princa Alberta i nosio je „desetku“. Noletov tim je ubedljivo slavio protiv ekipe F1, a na poluvremenu trener Klaudio Ranijeri ga je zamenio. Za Star tim nastupili su Žinola, Andersen, Maks Bjađi, Dimitrov, dok su F1 predvodili Alonso, Masa, Fizikela...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track