Đoković: Sad će biti sve teže i teže, Miler je u dobroj formi

Reakcija

Đoković: Sad će biti sve teže i teže, Miler je u dobroj formi

Tenis -
On poseduje odličan slajs, zna šta radi kada izlazi na mrežu... Nadam se da ću biti spreman za taj duel, poručio je Novak

Novak Đoković je posle plasmana u osminu finala Australijan opena istakao da nije bilo lako igrati protiv Fernanda Verdaska, koji je u porazu od 7:6(8), 6:3, 6:4 izuzetno dobro servirao.Noletov predah tokom meča 3. kola sa Verdaskom"Ovo je dobar rezultat za mene, generalno gledano. Prvi set je bio otvoren, ušli smo u taj-brejk, igrali smo poen za poen... On je ovoga puta servirao veoma dobro, tu nema nikakve dileme. I ja sam, takođe, pa je možda i presudilo što sam osvajao skoro uvek prva tri poena u svojim servis-gemovima. Što se celog meča tiče, bio sam fokusiran u glavnim poenima, tako sam i stekao prednost u ovom duelu", rekao je Novak i dodao:

"Podloga je jako dobra, volim da igram u Melburnu, najbolje mečeve sam odigrao ovde, na ovom turniru. Sad će biti sve teže i teže, kako mečevi slede".

A sledi duel sa Žilom Milerom iz Luksemburga, koji je eliminisao Džona Iznera, a prošle nedelje izgubio finale sidnejskog turnira od Viktora Troickog.

"Žil Miler je takođe odličan server, mučio se sa povredama, uspeo da se izbori sa time, ima zaista dobar početak sezone. On poseduje odličan slajs, zna šta radi kada izlazi na mrežu... Nadam se da ću biti spreman za taj duel", poručio je Novak Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track