ĐOKOVIĆEV TRENER KONAČNO PROGOVORIO: Marjan Vajda otkrio šta se dešavalo u Novakovom timu
Foto: Profimedia

Pred start na Australijan openu

ĐOKOVIĆEV TRENER KONAČNO PROGOVORIO: Marjan Vajda otkrio šta se dešavalo u Novakovom timu

Tenis -

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića, posle duže vremena se oglasio i govorio o atmosferi u stručnom timu drugog reketa sveta.

Slovak se u razgovoru sa radio "SBS" osvrnuo i na pad u igri i rezultatima srpskog tenisera u drugoj polovini 2016. godine.

"Novak i ja se dugo i dobro poznajemo. On se tokom prošle godine mnogo preispitivao, a na kraju je uspeo da pronađe balans. Sada ponovo može da da postavi sebi najviše ciljeve i krene prema njima. Odmorio se, imao je vremena i da se posveti porodici, a to mu je bilo preko potrebno", rekao je Vajda donoseći optimizam Đokovićevim navijačima.

Đokovićev stručni tim u 2017. nastavlja bez Borisa Bekera.

"Boris je dao veliki doprinos Novakovim uspesima. A kada su došli neuspesi, Novak je bio samokritičan. Tada je došlo do razlaza, ali ne znam kako je to Boris prihvatio, jer nismo bili u kontaktu posle toga", nastavio je Vajda.

Vajda tvrdi da nema ništa protiv Pepea Imaza u stručnom timu.

"Pepe Imaz poznaje tenis i pomaže Novaku da se izbori sa stresom, sa kojim se sreće kao vrhunski sportista", rekao je Vajda i dodao:

"Nisu tačna pisanja nemačkih medija da ja imam problem sa Pepeom. U Imazovom prisustvu u timu ne vidim ništa loše. Novaku je potreban pozitivni stav".

I na kraju, Marjan Vajda je poručio:

"Novakovi prioriteti su gren slem turniri".

Prvi Đokovićev zadatak je odbrana titule na Australijan openu, koju će započeti u utorak ujutru duelom sa Fernandom Verdaskom.

BONUS VIDEO

6 ČINJENICA O AUSTRALIJAN OPENU: Nole, uzmi 7. titulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track