EKSKLUZIVNO: Blizanci stižu u porodicu Đoković!
Foto: Instagram, Dragan Kadić

Novak će uskoro dobiti braću ili sestre

EKSKLUZIVNO: Blizanci stižu u porodicu Đoković!

Tenis -

Noletov stric Goran Đoković u narednih nekoliko dana postaće otac, a Kurir saznaje da njegova lepša polovina nosi blizance

Porodica Đoković će ove godine imati mnogo razloga za veselje. Posle vesti da je Jelena trudna i da će Nole krajem avgusta po drugi put postati otac, Kurir saznaje da će naš najbolji teniser uskoro dobiti i braću ili sestre, pošto njegov stric Goran očekuje blizance!Goran Đoković (51), potpredsednik Teniskog saveza Srbije, nije bio voljan na priča na ovu temu.- Nemam komentar. Stvarno ne želim da pričam o tome - kratko je odgovorio stric najboljeg srpskog sportiste.

Uvek uz Noleta... I Goran zaslužan za uspeh našeg tenisera
Uvek uz Noleta... I Goran zaslužan za uspeh našeg tenisera

Dobroobavešteni izvor našeg lista iz okruženja porodice Đoković nema dilemu da će bebe vrlo uskoro doći na ovaj svet. Poznato je da je Goran Đoković, rođeni brat Noletovog oca Srđana, dugo čekao ovaj trenutak, kao i svi u familiji Đoković.Zna se da je cela porodica izuzetno bliska, kao i to da je Goran, uz oca Srđana, jedan od najzaslužnijih za Noletove uspehe u svetskom tenisu. Goran i danas prati Novaka na najvećim turnirima. U ovom trenutku male su šanse da proslavi prisustvuje i sam Novak Đoković, pošto se nalazi u Monte Karlu, gde se sprema za američku turneju koja počinje za nedelju dana.

BiznismenULAŽE U VINOGRADE U OKOLINI TOPOLEGoran Đoković trenutno obavlja funkciju potpredsednika Teniskog saveza Srbije. On, inače, ne voli previše da se eksponira u javnosti i trudi se da ne bude toliko zastupljen u medijima. Za njega je poznato i to da dosta ulaže u vinograde i da je kupio zemlju u okolini Topole.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
ĐOKOVIĆEV SIN PRIČA DVA JEZIKA: Pogledajte razgovor između Novaka i malog Stefana!
Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track