FATALNA HRVATICA: Pre nego je rasturila brak Stena Vavrinke Dona Vekić bila u vezi sa Ćorićem
Foto: AP

Bolje joj ide van terena

FATALNA HRVATICA: Pre nego je rasturila brak Stena Vavrinke Dona Vekić bila u vezi sa Ćorićem

Tenis -
Video sam u karijeri mnogo primera kad zbog privatnog kraha teniser ili teniserka i po šest meseci ne bi dobili meč, prokomentarisao je Nikola Pilić

Mlada hrvatska teniserka Dona Vekić (18) poslednjih dana i nedelja u centru pažnje je javnosti. Na njenu žalost ne zbog dobrih rezultata, već zbog ljubavnih afera.

Nedavno je švajcarski "Blik" objavio da je upravo Dona razlog raspada braka Vavrinke sa suprugom Ilham. Odmah se u javnosti pojavila spekulacija da je ta ljubavna veza glavni razlog loših igara perspektivne teniserke u poslednje vreme.

"Ne znam da li je ta priča istinita, ali ako jeste Dona je sigurno u fazi u kojoj nije fokusirana samo na tenis. Video sam u karijeri mnogo primera kad zbog privatnog kraha teniser ili teniserka i po šest meseci ne bi dobili meč", prokomentarisao je legendarni trener Nikola Pilić.

Vekić je za godinu dana dobila ukupno pet mečeva u glavnom žrebu raznih VTA turnira, što je dovelo do toga da padne za više od 100 mesta na listi teniserki.

Mnogi smatraju da je Dona Vekić krenula silaznom putanjom u teniskoj karijeri posle razlaza sa mladom nadom hrvatskog tenisera Bornom Ćorićem. Sam Ćorić je prošle godine otkrio kako su njih dvoje bili u vezi.

Da li će fatalna Hrvatica koja uskoro puno 19 godina uspeti da se vrati u vrh tenisa ostaje da se vidi, ali teško je poverovati da će opravdati očekivanja mnogih da će jednog dana postati broj jedan svetskog tenisa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track