FEDERER NE VOLI ĐOKOVIĆA NI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ne može Novaka da vidi ni na slici!

Animozitet

FEDERER NE VOLI ĐOKOVIĆA NI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ne može Novaka da vidi ni na slici!

Tenis -
Švajcarac na Instagramu ne prati prvog reketa sveta, dok najbolji teniser na ovoj društvenoj mreži redovno gleda slike svog velikog rivala

Švajcarski teniser Rodžer Federer definitivno ima nešto protiv prvog reketa sveta Novaka Ðokovića.Da postoji nešto, uverili smo se bezbroj puta, a jedan od takvih primera je i društvena mreža Instagram. Naime, iako srpski teniser prati svoga velikog rivala na terenu, to nije slučaj sa Švajcarcem, koji očigledno nema nameru da bude prijatelj preko te mreže s Noletom. Lažni prijateljiAli zato voli da prati slike nekih drugih tenisera, poput Stana Vavrinke, braće Brajan, Grigora Dimitrova, Miloša Raonića, Džona Iznera, Tomaša Berdiha...Iako Federer konstantno u medijima priča da su on i Novak u dobrim odnosima i da ga izuzetno ceni, u praksi je sasvim drugačija situacija. Čovek bez maniraTo se može primetiti na svakom koraku. U izjavama uvek je potcenjivao Ðokovića, govorio o njemu kao nekome ko navodno nije dorastao rezultatima koje ostvaruje. Poslednji u nizu gafova dogodio se posle finala Vimbldona, kad je ćutke prošao pored našeg tenisera koji je pobedu slavio sa suprugom Jelenom. Umesto da pokaže manire gospodina i makar čestita Ðokoviću, Federer je ćutke, mrzovoljnog lica samo prošao pored njih.Razlog za takav odnos može da leži u tome da nekad najbolji reket sveta nikako ne može da se pomiri s činjenicom da je došlo vreme da postoji neko bolji od njega i da je skinut s teniskog prestola. Kod Novaka se to ne može primetiti, on uvek u superlativu govori o svom velikom rivalu, poštuje Švajcarca, smatra ga najboljim teniserom sveta svih vremena, želi i dalje da uči od njega, a sve to pokazuje veličinu srpskog tenisera.

Poslednja šansaŠVAJCARAC HOĆE ZLATO U RIJURodžeru Federeru, koji je tokom karijere osvojio 17 grend slem turnira, Dejvis kup i zlato u dublu na OI sa Stanom Vavrinkom, nedostaje samo najsjajnije odličje u singlu."OI 2016. godine u Riju biće divne. Prvi put sam igrao u Sidneju, gde sam ispustio bronzu, ali sam upoznao sadašnju suprugu. Dobro, tad mi je bila devojka. Nosio sam zastavu u Atini 2004, kao i u Pekingu četiri godine kasnije, na svoj rođendan. Tad sam osvojio zlatnu medalju u dublu", rekao je Federer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track