(FOTO) EKSKLUZIVNO: Ana i Švajnštajger ugovorili svadbu na Salašu 137
Foto: Kurir Sport

Kurir uhvatio najpoznati sportski par na delu

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Ana i Švajnštajger ugovorili svadbu na Salašu 137

Tenis -
Tamburaši, najskuplje vino i domaća trpeza: Naša teniserka i nemački fudbaler početkom septembra izgovoriće sudbonosno „da“, a svadbeno veselje praviće u vojvođanskom etno-mestu

Čuju se svadbena zvona! Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger sudbonosno „da“ izgovoriće na Salašu 137 nadomak Novog Sada, saznaje Kurir.

Švajni oduševljen ergelom konja
Švajni oduševljen ergelom konja

Poznati par, koji se pre mesec dana verio, posetio je ovo etno-mesto u Čeneju kako bi se dogovorili o detaljima svadbene ceremonije, a naša redakcija došla je i u posed njihove fotografije s lica mesta.- Došli su u prepodnevnim satima, a sa njima su bili Aninin roditelji. Na Salašu im se pridružio glavni menadžer, sa kojim su se dogovarali o detaljima ceremonije, koja je zakazana za početak septembra - govori izvor Kurira koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Očarao ih etno-ambijent
Očarao ih etno-ambijent

- Insistirali su na tradicionalnim jelima, pa će se na trpezi naći najukusniji vojvođanski specijaliteti, kao što su ćuretina sa mlincima i rebarca, ali i sarmice od zelja, koje su glavni specijalitet ovog salaša. Ana je tražila i da se ubace kobasice, koje su zaštitni znak nemačkih restorana. Od pića će se služiti najbolja domaća vina. Pored menija, složili su se da tokom ceremonije venčanja ide klasična muzika, nakon čega će goste zabavljati tamburaši - otkriva detalje izvor.

Idealno za prvu bračnu noc
Idealno za prvu bračnu noc

Kako dalje saznajemo, Ana i Švajni nisu insistirali na dodatnom obezbeđenju jer su tehnički deo, kao i dekoraciju, prepustili svom menadžmentu.Zanimljivo je dodati da se u sklopu ovog salaša nalazi i mala ergela konja, te je Švajni tokom boravka tražio da mu se obezbedi konj kako bi naučio da jaše.

Vlasnik Salaša 137 Aleksandar Samardžija za Kurir ŠVAJNI JEO SVE OSIM RIBEKurir je juče stupio u kontakt i sa vlasnikom Salaša 137 Aleksandrom Samardžijom. On je potvrdio da su u njegovom objektu boravili Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, ali nije mogao da precizira detalje razgovora.Nedavno su posetili Salaš i bili su baš kulturni. Trudili su se da budu neprimetni, ali deca su stalno dolazila za njihov sto i tražila da se slikaju i dobiju autogram. Švajnštajgera je zanimalo šta sve ima na Salašu. Razgledao je naše imanje i čini mi se da je bio oduševljen. Iako su planirali da budu samo dva-tri sata, oni su produžili boravak do večernjih časova, što znači da su se lepo osećali kod nas - kazao je Samardžija.On je istakao i to da je Ana već nekoliko puta bila ovde, kao i njena porodica.- Njeni roditelji, kao i ona i brat, dolazili su nekoliko puta, dok je Bastijanu ovo bio prvi put da je posetio Salaš. Kada je reč o hrani, insistirao je samo da to ne bude riba, verovatno mu je malo dosadila jer je stalno konzumira zbog sportskog režima ishrane - kaže Samardžija.

Svuda zajednoZALJUBLJENI DO UŠIJUJedan od najpoznatijih sportskih parova na svetu Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger gotovo da se ne razdvajaju. Nemac prati našu teniserku i na turnirima, a postao je čak i njen sparing-partner. Uz nju je bio u Rimu i na Rolan Garosu i Vimbldonu i time pokazao da mu je izuzetno stalo do te veze, a i kod nje se može videti da je srećna kad je u društvu fudbalera Bajerna.

JubilejUSKORO GODIŠNJICA VEZE Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru krajem ovog meseca, tačnije 31. jula, biće godišnjica veze. Koliko je Nemcu stalo do naše teniserke, pokazuje i to da na svojim kopačkama ugravirao brojeve 31 i 7, koji predstavljaju datum početke njihove veze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track