(FOTO) RASPIRUJE MUŠKU MAŠTU: Ana Ivanović se razgolitila, pozira mokra i znojava

Teniserka se bacila u modeling

(FOTO) RASPIRUJE MUŠKU MAŠTU: Ana Ivanović se razgolitila, pozira mokra i znojava

Tenis -

Nekadašnji srpska teniserka Ana Ivanović posle 'belog sporta' posvetila se modelingu i snimanju reklama za različite svetske kampanje.

Tako je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj je gospođa Švajnštajger pozira skoro naga, znojava i mokra.

Slika je brzo postala virlana na internetu i pokupila je sijaset pozitivnih komentara na račun izgleda srpske sportistkije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

VIBER DAN ZALJUBLJENIHUradi kviz i saznaj ko je tvoja istinska ljubav: Sport ili žene!Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti "reći" ko je tvoja istinska ljubav, da li više voliš sport ili žene! Ne samo da ćeš se dobro zabaviti, već ćeš poneti i posebnu titulu nekog Valentina! Kad završiš kviz, pored rezultata Viber će ti dati i preporuku koji javni čet na Viberu najviše odgovara tvom profilu i koji možeš da zapratiš i tako nastaviš svoju zabavu na ovoj platformi.Evo kako da pokrenete ovu zabavu:Da bi posto deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz. Nakon što “proćaskaš” sa ovim Ljubavnim botom, dobićeš odgovor koji si tip romantika/ Valentina! Po završetku kviza, možete se pridružiti i Viber Kurir sport zaljubljenicima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track