HRVATSKI MEDIJI: Pogledajte gde su nas Srbi dočekali! U Kraljevu je vreme stalo pre 50 godina!
Foto: Printskrin Yt

Osuli paljbu po srpskom gradu

HRVATSKI MEDIJI: Pogledajte gde su nas Srbi dočekali! U Kraljevu je vreme stalo pre 50 godina!

Tenis -
Zašto se sportski događaj za koji vlada veliko interesovanje ne igra u Beogradu koji ima modernu dvoranu od 20.000 mesta za sedenje, nego u gradiću za koji je malo ko čuo. To ni danas nikome nije jasno, navode hrvatski mediji

KRALJEVO - Pojedini hrvatski mediji ogorčeni su odlukom da se meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra u Kraljevu.Portal sportski.net.hr donosi članak o Kraljevu i navodi da su svi bili iznenađenji odlukom TSS da domaćinstvo dodeli ovom gradu."Zašto se sportski događaj za koji vlada veliko interesovanje ne igra u Beogradu koji ima modernu dvoranu od 20.000 mesta za sedenje, nego u gradiću za koji je malo ko čuo. To ni danas nikome nije jasno", navodi ovaj sajt.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Meč između Srbije i Hrvatske biće odigran od petka do nedelje."Sudeći prema fotografijama, čini se da je tamo vreme stalo negde u 70-tim ili 80-tim godinama prošlog veka. Na ulicama preovladavaju jugići, zidovi su puni plakata koji su tamo izgleda godinama, a ulicama šetaju psi lutalice... Srbi su ipak odlučili da baš tamo odigraju meč sa Hrvatskom čime su izazvali pravu euforiju u gradu. Dvorana je bila puna i tokom treninga, a ulaznice su brzo razgrabljene. U prodaji je bilo malo ulaznica, a ostale su deljene i po babu i po stričevima što je naljutilo i Novaka Đokovića", navodi ovaj sajt.Duel između Srbije i Hrvatske od 13 sati otvoriće najbolji teniser sveta Novak Đoković i Mate Delić. Posle njih na teren će izaći Viktor Troicki i talentovani Borna Ćorić, dok je u subotu od 14 sati na programu dubl meč između Nenada Zimonjica i Viktora Troickog protiv Franka Škugora i Marina Draganje.U nedelju, poslednjeg dana meča od 13 sati sastaju se Đoković i Ćorić, a potom Troicki i Delić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track