JELENA JANKOVIĆ: Mi Srbi smo pravo čudo!
Foto: Profimedia

Ne odustaje JJ ne planira da završi karijeru

JELENA JANKOVIĆ: Mi Srbi smo pravo čudo!

Tenis -
Niko kao mi Nekada najbolja igračica sveta Jelena Janković ističe da je impresivno da naša mala zemlja ima toliko uspešnih sportista

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je neverovatno da ovako mala zemlja kao što je naša postiže impresivne rezultate na sportskom planu.- Mi smo jedna neverovatna nacija, s neverovatnim sportistima. Uspehe koje smo postigli kao zemlja s malom populacijom zaista su impresivni. Ja sam na to, kao sportista iz Srbije, veoma ponosna. Nemam reči koliko smo talentovana i obdarena nacija - rekla je Jankovićeva za Sportsku centralu u Indijan Velsu.Srpska teniserka je poručila da još nema nameru da završi karijeru, iako poslednjih meseci ima ozbiljnih problema s povredama.- Nikad nisam pomišljala na završetak karijere. Međutim, u nekim trenucima, krajem prošle i početkom ove godine, bol u leđima bio je takav da sam pomišljala da više nikad neću moći da se vratim u top-formu. To je ono što bi me možda sprečilo da igram. Ali kad sam uspela da se oporavim i izađem na teren, shvatila sam da mogu još mnogo toga da pružim. Mislim da energija i motivacija dolaze iz glave. Vukla sam samu sebe psihički, čak i kad sam fizički bila umorna i iscrpljena - zaključila je Jankovićeva.

Fed kupIGRAĆU PROTIV PARAGVAJAJelena Janković je potvrdila da će igrati za Fed kup selekciju Srbije protiv Paragvaja u meču za popunu Druge svetske grupe.- Imamo sjajne mlade igračice kojima ćemo se Ana i ja pridružiti i nadam se motivisati ih i pomoći im našim iskustvom da pruže svoj maksimum u tom duelu. Ja ću igrati koliko mogu jer sada već imam 30 godina i moje telo ne može da izdrži tolike napore - poručila je srpska teniserka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track