NOLE BANUO NA FINALE UMAGA: Hrvatska predsednica se slikala sa Đokovićem, pa se pohvalila na FB
Foto: Facebook

Nisu ga očekivali

NOLE BANUO NA FINALE UMAGA: Hrvatska predsednica se slikala sa Đokovićem, pa se pohvalila na FB

Tenis -
Prvi teniser sveta, odmara pred američku turneju, ali nije propustio priliku da poseti turnir koji je ranije redovno igrao

Pauzu pred start američke turneje najbolji teniser sveta Novak Đoković je iskoristio kako bi iznenadio gledaoce finala ATP turnira u Umagu.

U Umagu se sreo i sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Zajedno su se fotografisali, a predsednica Hrvatske je fotografiju postavila na svoj Fejsbuk profil.

[CROATIA OPEN UMAG] Veliki sportski pozdrav s finala ATP turnira u Umagu!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, July 26, 2015

Kolinda Grabar Kitarović je po završetku finala dodelila pehar Austrijancu Dominiku Timu, koji je savladao Žoaoa Souzu 6:4, 6:1.

Đoković je gotovo tradicionalno nastupao na turniru u ovom hrvatskom letovalištu, zbog porodičnog prijateljstva sa Slavkom Rasbergerom, koji je donedavno bio dugogodišnji direktor ovog turnira.

Sada nije igrao, ali ipak stigao da poseti Umag, uživa u tenisu i popriča sa medijima.

"Sa porodicom sam na odmoru u Hrvatskoj. Hteo sam da navratim u Umag, jer ovaj turnir zauzima posebno mesto u mom srcu. Došao sam u ime svih davnih sećanja. Ovde sam prvi put igrao 2006. godine i sada kada sam ovde u civilu, u košulji, hvata me nostalgija. Vuče me tenis, nedostaje mi reket. Pre završetka karijere svakako ću se vratiti još jednom da odigram turnir u Umagu“, rekao je Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track