KO BI ODOLEO MAŠI ŠARAPOVOJ? Poznatu pevačicu dečko ostavio zbog lepe Ruskinje!
Foto: Profimedia

Šuška se...

KO BI ODOLEO MAŠI ŠARAPOVOJ? Poznatu pevačicu dečko ostavio zbog lepe Ruskinje!

Tenis -

Najveći zavodnik među teniserima donedavno je ljubio jednu od najlepših pevačica na svetu. Međutim, njegova plavokosa koleginica se umešala...

Grigor Dimitrov, atraktivni bugarski sportista, dugo je uživao u ljubavi s Nikol Šercinger, nekadašnjom članicom grupe Pusiket dols. Međutim, oni navodno već dva meseca nisu zajedno, piše Glossy.

Kako prijatelji slavne Nikol otkrivaju, oni se već dugo ne viđaju, a Dimitrov sve češće vreme provodi s ruskom teniserkom i svojom bivšom devojkom Marijom Šarapovom.

- Ovo nije prvi put da su na pauzi. To im se i ranije dešavalo, ali su uvek ostajali u kontaktu - istakao je izvor blizak pevačici. Štaviše, on dodaje da je Nikol imala neke privatne probleme, a Dimitrov joj se nije našao u tim trenucima.

Svi skandali Marije Šarapove

Pogledajte još Objavljena do sad potpuno nepoznata priča o mračnoj strani života Marije Šarapove On je nju prevario, ona mu nije ostala dužna: 22 godine kasnije, i dalje se priča o osvetničkoj haljini Ledi Di (FOTO) Kada sreća iščezne, rastanak je neminovan: Emina Jahović progovorila o razvodu (FOTO) Šaban Šaulić progovorio o preljubi: Toliko tih žena se nudilo, shvatite me, nisam mogao da odbijem Njihova romansa je počela burno, a završila se u tišini: Ovaj poznati par je do skora krio vest o svom rastanku (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track