LJUBAV CVETA: Ana iznenadila Švajnija za rođendan!
Foto: Profimedia

VEČERA U ELITNOM RESTORANU

LJUBAV CVETA: Ana iznenadila Švajnija za rođendan!

Tenis -
Čim se vratio s Junajtedove turneje, slavni fudbaler dočekao našu teniserku u Mančesteru. Zbog obaveza nisu se videli dve nedelj
1 / 2 Foto: Profimedia

Čim se vratio s Mančesterove turneje, Bastijan Švajnštajger pao je u zagrljaj Ane Ivanović, iako je jedan beogradski tabloid tvrdio da su njih dvoje raskinuli! Nemac je u ponedeljak uveče izveo srpsku teniserku u najpoznatiji restoran u Mančesteru, a široki osmesi na licima golupčića dovoljno su govorili o njihovoj sreći što su se ponovo videli.

Dvonedeljna turneja Mančestera po celom svetu značila je da se Ivanovićeva i Švajnštajger neće videti u tom periodu. To je zaljubljenom paru izuzetno teško palo, zato su se spojili odmah po povratku Junajteda u Englesku. Ana je iz porodične kuće na Majorki otišla u Mančester, gde ju je dočekao dragi, koji se taman vratio iz SAD.

Pošto je Bastijan svoj rođendan proslavio u dalekom Čikagu, ovo je bila prilika da mu Ivanovićeva uruči poklon. Ne zna se šta je Nemac dobio, ali je poznato kako se odužio devojci. Prema pisanju Dejli mejla, Švajni je izveo Anu u „San Karlo“, najpoznatiji restoran u Mančesteru. Izgleda da srećnom paru paparaci više ne smetaju. Naime, restoran „San Karlo“ radi non-stop, a svi ugledni gosti svesni su činjenice da će ih paparaci uslikati jer su tu danonoćno. Srpkinja i Nemac samo su se široko osmehnuli, a Ana je ponosno pokazala verenički prsten koji je nedavno dobila. Uz italijansku hranu oni su uživali do kasnih večernjih sati, a zanimljivo je to što je u restoranu u tom periodu bio i Bastijanov saigrač Morgan Šnajderlin s lepšom polovinom. Nije poznato da li su saigrači bili zajedno u restoranu.

Mora u TorontoIVANOVIĆEVA U ENGLESKOJ NA DVA DANAAna Ivanović neće imati previše vremena da boravi u Mančesteru. Srpska teniserka već 8. avgusta učestvuje na turniru u Torontu. Put Amerike Ana će morati nekoliko dana ranije kako bi se navikla na vremensku razliku i uslove. Tako, zaljubljeni par neće imati više od dva dana da bude zajedno.Švajnštajgera u subotu počinje Premijer liga. U prvom kolu na Old Traford stiže ekipa Totenhema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track