NOVAK OTKRIO RUSIMA: Evo ko najviše motiviše Đokovića da se vrati na mesto broj 1
Foto: Saša Pavlić

Nepresušna inspiracija

NOVAK OTKRIO RUSIMA: Evo ko najviše motiviše Đokovića da se vrati na mesto broj 1

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da je rođenje sina Stefana najlepša stvar koja se dogodila njemu i supruzi Jeleni.

"Rođenje deteta je najlepša stvar koja se dogodila meni i supruzi. Naš sin je pravi dar za nas i on je taj koji mi daje dodatni motiv da ostanem u sportu i borim se za teniski vrh", kazao je Novak za rusku televiziju "Meč", koja je boravila u Nišu za vreme Dejvis Kupa.

Dejvis kup selekcija Srbije plasirala se u naredno kolo pošto je savladala Rusiju, a u aprilu ugostiće reprezentaciju Španije.

"U tenisu, uglavnom igrate samo za sebe. Ali tokom te jedne nedelje, kada igrate Dejvis Kup, vi ste deo tima koji predstavlja vašu zemlju. Taj tip emocije je poseban jer u potpunosti možete da osetite timski duh. Divna atmosfera u Srbiji vam daje veliko samopouzdanje pred nastavak sezone, kada se borite sami. Ne živim u Srbiji već sedam, osam godina – konstantno sam u pokretu, pa posebno cenim vreme koje mogu da provedem prijateljima i porodicom. To je nešto što jako cenim", rekao je Đoković.

Novak Đoković potvrdio je da neće učestvovati na ATP turniru u Dubaiju, već da će mu sledeće takmičenje biti Indijan Vels.

Novak će braniti titulu osvojenu prošle godine, a prvi Masters sezone na programu je od 6. do 19. marta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO - (KURIR TV) NOVAK KAO SAV NORMALAN SVET: Đoković STRPLJIVO čekao u redu za žičaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track