NOVAK SPREMAN ZA ŠALU I PORED PORAZA: Osvojiću Sinsinati kada se Federer penzioniše!
Foto: AP

Srbin se našalio posle poraza u finalu

NOVAK SPREMAN ZA ŠALU I PORED PORAZA: Osvojiću Sinsinati kada se Federer penzioniše!

Tenis -
Đoković je večeras u finalu poražen od Švajcarca 2:0 i tako propustio priliku da postane jedini teniser koji je osvojio zlatni Masters

SINSINATI - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković našalio se sa Rodžerom Federerom i izjavio da će osvojiti Masters u Sinsinatiju kada se Švajcarac penzioniše.Đoković je večeras u finalu poražen od Švajcarca 2:0 i tako propustio priliku da postane jedini teniser koji je osvojio zlatni Masters."Federer je zasluženo pobedio. Svaka mu čast, kao i njegovom timu. Peti put sam igrao u finalu, peti put nisam uspeo da osvojim titulu. Moram da sačekam da se Federer penzioniše, pa da onda probam da osvojim", rekao je Novak i nastavio:"Zaista pokušavam, dajem sve od sebe, želim sve više i više ovaj trofej. Ostaje mi samo da se zahvalim svima koji su došli da nas bodre".Federer je uzvratio i rekao da voli dodele trofeja, jer tada teniseri jedan drugom zahvaljuju."Imao sam zadovoljstvo da igram za titulu protiv sjajnog Novaka, a nas dvojica stalno izvlačimo najbolje jedan od drugog. Novače, nadam se da ćeš jednog dana osvojiti turnir ovde, zaslužio si to", rekao je Federer i dodao:

"Ne znam još koliko puta ću dolaziti ovde, ali probaću da ga uvek osvojim. Mnogi me pitaju zašto volim ovaj turnir, a ja im kažem - to su volonteri. Zbog njih je nama, igračima, ovde vrlo poseban osećaj. Kao što je Novak rekao, pune su tribine - a mi to vema cenimo. Nadam se da ću neke od vas videti u Njujorku, a ako ne - eto mene ovde opet sledeće godine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track