NOVAK: Voleo bih da Rafa i ja imamo još mnogo duela u budućnosti

Veliki rivali

NOVAK: Voleo bih da Rafa i ja imamo još mnogo duela u budućnosti

Tenis -
Nadam se da je Rafino stopalo dobro i da će igrati naredne nedelje - rekao je Nole

PEKING - Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je nakon osvajanja turnira u Pekingu da je odigrao sjajan turnir, ali i da se nada da će Nadal i on odigrati još mnogo duela u budućnosti.

"Ovo je definitivno jedan do najuspešnijih turnira u mojoj karijeri. Osvojio sam Australijan Open pet puta, a Peking šest. Tradicija je pocela još na Olimpijskim igrama 2008. godine i to baš na ovom terenu. Navijači su veoma lojalni i hvala im na tome. Odigrao sam odličan meč i odličan turnir. Nadam se da je Rafino stopalo dobro i da će igrati naredne nedelje. Iskreno, voleo bih da imamo još mnogo duela u budućnosti", rekao je Đokovic na ceremoniji nakon meča.

Španski teniser Rafael Nadal česitao je Đokoviću na pobedi i dodao da srpski teniser igra jednu od najboljih sezona u istoriji tenisa.

"Čestitam Novaku za danas, ali čestitam mu na svemu što radi. Defitinitivno igra jednu od najboljih sezona u istoriji tenisa. Za mene je ovo bila pozitivna nedelja, iako je kraj sezone i nikome nije lako. Na ovom turniru sam dobio novu energiju, i hvala svim navijačima. Nadam se da se vidimo i naredne godine", zaključio je Nadal.

Đoković je u današnjem finalu savladao Nadala sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2), i tako stigao do šestog trofeja u Pekingu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track