NOVINARKA IZNENADILA NOVAKA: A kako se zoveš?
Foto: AP

Pripadnica sedme sile postavila neobično pitanje

NOVINARKA IZNENADILA NOVAKA: A kako se zoveš?

Tenis -
Srbin dao šaljiv intervju za zvaničan kanal Vimbldona, a onda se plasirao u četvrtfinale

Novinarka zvaničnog kanala Vimbldona iznenadila je Novaka Ðokovića pošto mu je postavila krajnje neobično pitanje. Ona, naime, nije znala kako se on zove ili je to bio protokol!- Kako se zoveš? Čime se baviš? - upitala je ona mrtva-hladna.Nole je uz smešak odgovorio:- Moje ime je Novak Ðoković, ja sam profesionalni teniser i putnik.Potom je našem asu postavila niz kratkih pitanja, a kada je trebalo da se opiše u tri reči, rekao je:- Emotivan, iskren, luckast.Novak je posle dva dana i skoro četiri sata igranja pobedio Kevina Andersona sa 3:2 (6:7, 6:7, 6:1, 6:4, 7:5) i za danas zakazao meč sa hrvatskim igračem Marinom Čilićem za plasman u polufinale Vimbldona. Ovo je prvom reketu sveta četvrti put da posle 2:0 okrene rezultat i savlada protivnika. Kako je Nole i sam posle meča izjavio, ovo mu je bio jedan od najtežih mečeva, ne samo na Vimbldonu već tokom čitave karijere, što je i logično jer je njegov protivnik juče imao čak 40 asova.- Stvarno sam se namučio da bih pobedio Andersona. Morao sam da igram dva dana da bih stigao do trijumfa, ali najvažnije je da sam ostvario svoj cilj, a to je plasman u četvrtfinale Vimbldona. Mnogo težak meč za mene i sigurno jedan od najtežih u karijeri - rekao je Novak.

Viktor zezao NovakaGDE SI, NOLE, POLJUBIŠ ME DOLE?!Zezanje u Londonu. Dok je Novak Ðoković odlazio na trening, Viktor Troicki ga je s terase dozivao: „Gde si, Nole, poljubiš me dole.“ Novak se, naravno, nasmejao i upitao prijatelja kad igra, iako je znao da je ispao, a onda mu poručio da siđe dole ako sme, što su zabeležile kamere Sport kluba.

VIMBLDON, ČETVRTFINALEsredaNovak Đoković - Marin ČilićSten Vavrinka - Rišar GaskeVasek Pospišil - Endi MariRodžer Federer - Žil Simon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track